19 / 04 / 2024

böw

böw

Konfor ve güvenlik sistemleri ile BMW 7 serisi, keyfine düşkün otomobilseverlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Peki, BMW 7 serisinin fiyatları ağustos ayı ile birlikte ne kadar oldu? BMW 7 kaç lira? En ucuz BMW 7 fiyatı kaç lira oldu? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tefal Powelix Activflow Pro 1000 W Blender Seti ne kadar, özellikleri ne? 26 Mart 2023 fiyat listesi...

Tefal Powelix Activflow Pro Blender Seti ile mutfakta işler çok daha hızlı ve keyifli ilerler. En iddialı yemekleri hazırlarken en büyük yardımcınız olur. Peki, Powelix Activflow Pro 1000 W Blender Seti en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Karaca Pro-Multimax 2000 W Mutfak Robotu en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Yüksek performanslı 2000 W güçlü motoru sayesinde kısa sürede doğrama, çırpma ve parçalama işlemlerini yapar. Paslanmaz çelik bıçakları ile et, soğan, sebze ve meyveleri kolayca doğrar. Peki, Karaca Pro-Multimax buz kırar mı? İşte detaylar...

Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimde! İşte Arçelik 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirimli ürün arayışında olanlar Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W Bakır İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi nerede ne kadara satılıyor? 

Bosch Mcm3501M 500 W Hız Kademeli 2.1 Hazneli Mutfak Robotu kaç TL'ye satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Mcm3501M 500 W Hız Kademeli 2.1 Hazneli Mutfak Robotu, 6 keskin bıçağı  ve gelişmiş hız kademesiyle doğrama, parçalama ve rendeleme işlevlerini kısa sürede gerçekleştiriyor.

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Sinbo SHB-3147 400 w Blender Seti bütçenize en uygun nerede ne kadara satılıyor? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Küçük mutfak aletleri ile büyük işler elde etmek artık mümkün.

Wıshup Global İnşaat Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıshup Global İnşaat Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Alpaslan Bülbül tarafından kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

W Roof satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başladığı proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyor. W Roof satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar değişiklik gösteriyor.

W Roof Rezidans nerede?

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyan projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede daireler 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki W Roof Rezidans nerede?

W Loft Dragos fiyat listesi!

W Loft Dragos Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. W Loft Dragos fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Amerika'daki W.T. Waggoner Ranch çiftliği 725 milyon dolara satılıyor!

Amerika’nın en büyük çiftliklerinden biri olan W.T. Waggoner Ranch satışa çıktı. Komisyoncular 510 bin dönümlük alanla çiftliğin ABD’deki en büyük çiftlik olduğunu söylüyor. Çiftliğe 725 milyon dolar değer biçildi.

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Devrim Yayla tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta Park Konutları B Blok'ta kuruldu.

böw Haberi

böw

Konfor ve güvenlik sistemleri ile BMW 7 serisi, konforu otomobilde bir numaralı ihtiyaç haline getiren otomobilseverlerin göz bebeği olmayı başarıyor. Dünyanın bir numaralı otomobil markalarından biri olan BMW'nin en pahalı otomobilleri arasında bulunan BMW 7 serisi, yüksek performansı ile birlikte oldukça güçlü motorlara sahip. Sıra dışı tasarımı ile sınıfındaki diğer modellerin önüne geçiyor. Mevcut seride karşılama ve uğurlama ışığı da özellikler dahilinde. Bulunmaz rahatlığı, hızı ve marka değeri ile BMW 7 Serisi, hiç kuşkusuz rakiplerin önüne geçiyor.

Ağustos ayının gelmesi ile birlikte BMW de diğer markalar gibi yeni fiyat listesini yayımladı.

Peki, BMW 7 serisinin fiyatları ne kadar? BMW 7 kaç lira? En ucuz BMW 7 fiyatı ne kadar oldu? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BMW 7 SERİSİ 100 KM'DE NE...