28 / 03 / 2024

Boydak Grubu nisan enerji

Boydak Grubu nisan enerji

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Nisan Enerji'deki yüzde 50'lik sermaye satışı ve ortaklığı ile ilgili açıklama yaptı...

Mükemmel koruma sahibi BMW 2 serisine Nisan zammı oldu mu? İşte 08 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 2 Serisi Coupe için bir ilk olan 12,3" Dijital Gösterge Grubu ve 14,9" Merkezi Bilgi Ekranına sahip yeni BMW Kavisli Ekran sayesinde BMW'nizle etkileşim kurmak artık  her zamankinden daha kolay. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir

İşte ENAG'a göre Nisan ayında hesaplanan enflasyon oranı! Memur maaşından 2 bin 432 lira gitti

Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) araştırmasına göre, nisan ayı enflasyonu yüzde 8,68 oldu. Yıllık enflasyon ise yüzde 156,86'ya yükseldi. Nisan ayında en fazla fiyat artışı giyim ve ayakkabı sektöründe oldu.

Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılacak!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

TOKİ Gölcük orta gelir kura çekilişi 17 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesindeki konutların kura çekilişi 17 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli TOKİ 2019 kura çekilişi 11 Nisan'da!

TOKİ Denizli Merkezefendi orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi 11 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Merzifon 4. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ kura sonucu 19 Nisan!

Merzifon 4. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ kura sonucu 19 Nisan henüz açıklanmadı. Merzifon 4. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ kura sonucu 19 Nisan açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Sur Yapı Marka AVM 13 Nisan 2017’de açılıyor!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, Ekart ortaklığıyla hayata geçirdiği 650 milyon dolar yatırım hacmine sahip karma kullanımlı Marka projesinin Alışveriş Merkezini, 13 Nisan 2017 tarihinde ziyaretçileriyle buluşturacak.

Çerkezköy Altınyıldız fabrikasının kapanış öyküsü!

Altınyıldız’ın Çerkezköy fabrikasında kumaş üretimine odaklanan Boyner Grubu nisan ayında hazır giyim fabrikasını kapattı.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihlerinde bir yatırım şovuna dönüşecek.

AND Gayrimenkul Pastel projesi lansmanı 22 Nisan'da!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, ofis projesinin ardından, ilk konut projemiz AND Pastel’i hayata geçiriyor. AND Pastel projesinin detayları 22 Nisan'da düzenlenecek lansman toplantısında paylaşılacak.

STFA Grubu CEO'su Yetik Kadri Mert oldu!

STFA Grubu CEO’luk görevine Yetik Kadri Mert getirildi. STFA Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre Yetik Kadri Mert, yeni görevine 1 Nisan 2016 itibariyle başlayacak.

Boydak Grubu nisan enerji Haberi

Boydak Grubu nisan enerji


Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle,


Hatırlanabileceği üzere önceki açıklamalarımızda, müşterek yönetime tabi ortaklığımız olan Nisan Enerji'deki %50'lik Sermaye Satışı konusunda İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye tam yetki verdiğimizi , Nisan Enerji'deki ortağımız Boydak Grubu'nun ön alım hakkını kullanmak istediğini ve bu doğrultuda müzakerelere başlanıldığı kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. 

Boydak Grubu ile yapılan müzakereler ve pazarlıklar sonrasında taraflar mutabakata varmış ve Rekabet Kurumu ile EPDK onayları alınarak 6 Ağustos 2013 tarihinde Hisse Satış Sözleşmesi imzalanmıştır. Bu sözleşmede toplam şirket değeri 199 milyon Avro olarak düzenlenmiş ve satışa konu olan %49,9'luk sermaye payının hisse değeri ise yaklaşık olarak 43,2 milyon Avro olarak hesaplanmıştır. Bununla birlikte, taraflar arasında 2010 senesinde imzalanan ilk ortaklık anlaşmasından kaynaklanan, performans cezası, kamulaştırma bedel artışı vb...