29 / 03 / 2024

Boyner Grup Emlak İnşaat adresi

Boyner Grup Emlak İnşaat adresi

Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Boğa ve Yakup Boğa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart Pendik, Çınardere Mahallesi, Olimpiyat Caddesi'nde kuruldu.

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Kem Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kem Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120.000,00 sermaye bedeliyle Ismaıl Abdalla ile Sara Adel Ebaed Zaky orataklığı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Emin tarafından kuruldu.

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Boyner Grup Emlak İnşaat adresi Haberi

Boyner Grup Emlak İnşaat adresi

Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Boğa ve Yakup Boğa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart Pendik, Çınardere Mahallesi, Olimpiyat Caddesi'nde kuruldu. 


Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Çınardere Mahallesi, Olimpiyat Caddesi,...