24 / 04 / 2024

bozüyük kağıt fabrikası

bozüyük kağıt fabrikası

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren bir kağıt fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı...

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Mahkemeden yıkılan Havagazı Fabrikasına yıkılmasın kararı!

Ankara Havagazı Fabrikası 2016 yılında büyükşehir belediyesi tarafından yıkılmıştı. Mimar Odası'nın açtığı dava üç sonuçlanarak yıkılan fabrikaya yıkılmasın kararı verildi.

Bozüyük Toprak Seramik Fabrikası 25.5 milyona satıldı!

Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Bozüyük'e kent yatırımları devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu!

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu henüz açıklanmadı. Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Türkiye'nin en büyük dövme fabrikası Sivas'ta kurulacak!

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

Bilecik Bozüyük'te yatırımlar devam ediyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi gelişmiş sanayisi ve Türkiye ekonomisinin can damarları üzerinde yer alan konumu ile her geçen gün ticaret, nüfus ve sanayi alanlarında ekonomik olarak büyürken, hükümetin de bölgeye yatırımları her geçen gün artarak devam ediyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük teslim dönemi sona erdi!

TOKİ tarafından Bilecik-Bozüyük’te inşa ettirilen konutların teslim işlemleri 30 Eylül 2016 tarihinde başlamıştı, projede konut teslim dönemi bugün sona erdi.

Bozüyük’te TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde (TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı tamamlanan 724 adet konut düzenlenen anahtar teslim töreniyle hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Bilecik Bozüyük'te tüketiciler konut yapı kooperatifi kuruldu!

Bilecik Bozüyük'te Tüketici Hakları Dernek yöneticileri, güvenli, kaliteli ve ucuz konut üretmek amacıyla Tüketiciler Konut Yapı Kooperatifi kuruldu.

bozüyük kağıt fabrikası Haberi

bozüyük kağıt fabrikası

Fabrikanın hurda kağıt deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve fabrika işçilerinin çalışması sonucu kontrol altına alındı.


Olay yerinde itfaiye ekiplerinin koordinesini sağlayan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın ihbarının aldıktan sonra Bozüyük Belediyesi itfaiyesinin 10 dakika içinde yangına müdahale ettiğini kaydetti.


''Aldığımız bilgiye göre yangını işçiler görerek itfaiyeye haber vermiş. Fabrikanın atık kağıt deposunda çıkan yangın birden büyümüş. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra fabrika işçileri de yangını söndürmek için olağanüstü bir çaba gösterdi. Yangına müdahale ederken fabrikanın bazı duvarlarını da yıkmak zorunda kaldık.''


Kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangında fabrikada hasarın meydana geldiği...