29 / 03 / 2024

brent petrol 25 mayıs 2022

brent petrol 25 mayıs 2022

Brent petrol fiyatı 25 Mayıs Salı günü, dolar kurundaki artışın etkisi ile yükselişe geçti. Peki brent petrol şu anda kaç dolar? 25 Mayıs 2022 brent petrol fiyatı.. 

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol İsrail-Filistin çatışmasının etkisiyle yön arayışında! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 91 dolara kadar yükselirken günü 90,89 seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı bugün geriledi. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Brent petrolde son dakika: Brent petrolün varil fiyatı 87,51 dolar oldu! 

Brent petrolün varil fiyatı dün 89 dolara kadar yükselirken, günü 88,15 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün düne göre yüzde 0,72 düşüşle 87,51 dolar oldu.

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Brent petrolün varil fiyatı son bir ayın en düşük seviyesinde!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı 88,79 dolara gerileyerek son bir ayın en düşük seviyesini gördü...

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Brent petrol yılın en yüksek seviyelerinde: 90 doların üzerinde işlem görüyor!

Brent petrolün varil fiyatı dün 90,64 dolardan günü kapatırken bugün de 90 doların üzerinde işlem görüyor. Peki brent petrol bugün ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Eylül Salı brent petrol varil fiyatı.

Suudi Arabistan kesintiyi uzattı, brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı!

Suudi Arabistan, Temmuz ayı itibarıyla uygulamış olduğu günlük 1 milyon varil gönüllü petrol üretimi kesintisini sene sonuna kadar uzattığını açıkladı. Yaşanan bu gelişmeyle brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı...

Brent petrolün varil fiyatı 88,92 dolara çıkarak resmen rekor kırdı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı, Suudi Arabistan ve Rusya'nın arz kesintilerine Ekim ayında da devam edeceği endişeleriyle 88,92 dolara çıkarak geçen sene kasım ayından bu yana en yüksek seviyeleri gördü.

brent petrol 25 mayıs 2022 Haberi

brent petrol 25 mayıs 2022

Son günlerde 110 dolar seviyesinde işlem gören petrolün varil fiyatı bugün 115 dolar sınırına dayandı. Doların 16 lira seviyesini geçmesi ile gözünü açan petrol, yukarı yönlü hareket ediyor.. Peki brent petrol bugün ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar 25 Mayıs 2022?


 

BRENT PETROL GÖZÜNÜ AÇTI

AB'nin Rus petrolüne yönelik yaptığı 6. yaptırımının uygulamaya alınmasını istemeyen Macaristan Başkanı Viktor, akaryakıt fiyatlarının yüzde 55-60 yükselerek son 40 yılın rekora ulaştığını söyledi. 

Rusya Ukrayna Savaşı'ndan dolayı Avrupa ve ABD'li sigortacılar Moskova'ya yaptırımları ihlal etmemek için Rus tankerilerin kapasitesini azalttı.

Peki tüm bu gelişmelerin içinde brent petrol ne kadar? Petrolün varili kaç dolar? Brent petrol 25 Mayıs 2022 kaç dolar? İşte son dakika brent petrol...