29 / 03 / 2024

brent petrol ne kadar bugün

brent petrol ne kadar bugün

Petrol fiyatlarında son dakika gelişmeleri haftanın ikinci işlem gününde milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Petrolün varil fiyatında bugün tansiyon yükseldi. Peki Brent Petrol kaç dolar? Petrolün varil fiyatı ne kadar? İşte brent petrol fiyatı17 Mayıs 2022...

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 9 Mayıs 2022 petrol varil fiyatı

Petrolün varil fiyatı geçtiğimiz hafta tekrar yükselişe geçti. Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkisi olan petrolün varil fiyatındaki gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kaç dolar? 09 Mayıs 2022 brent petrol ne kadar?

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar seviyesinde işlem gördü

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol İsrail-Filistin çatışmasının etkisiyle yön arayışında! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 91 dolara kadar yükselirken günü 90,89 seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı bugün geriledi. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Brent petrolde son dakika: Brent petrolün varil fiyatı 87,51 dolar oldu! 

Brent petrolün varil fiyatı dün 89 dolara kadar yükselirken, günü 88,15 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün düne göre yüzde 0,72 düşüşle 87,51 dolar oldu.

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

brent petrol ne kadar bugün Haberi

brent petrol ne kadar bugün

Petrol fiyatları haftaya düşüşle başlarken bugün petrol fiyatlarında gerilim yükseldi. Petrol fiyatlarındaki gerilemede Çin'deki Kovid 19 vakalarının yükselmesi ve alınan önlemlerin etkisi ile sanayi ve perakende satış verileri Nisan ayında beklenilenin çok altında geldi ve yaşanılan daralma petrol fiyatlarını düşürdü.

Petrolün varil fiyatı bugün atak yaptı ve yukatı yönlü hareket ediyor. Peki petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatları ne oldu? Brent petrol kaç dolar 17 Mayıs 2022? İşte son dakika petrolün varil fiyatı 17 Mayıs 2022...

BRENT PETROL FİYATI 17 MAYIS 2022

Brent petrol dün 109,53 dolar seviyesinde işlem görürken bugün petrolde tansiyon yükseldi. Petrol fiyatları bu sabah yükselişe geçti. Petrolün varil fiyatı bugün 114,19 dolar seviyesine yükseldi.

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrol varil fiyatı ne kadar? Brent petrol fiyatı...