19 / 04 / 2024

Brooklyn Life nerede

Brooklyn Life nerede

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Kadıköy Brooklyn Life iletişim!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 431 tane konut ve 14 tane ticari birim yer alıyor. Kadıköy Brooklyn Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi.

Brooklyn Life Kadıköy iletişim!

Brooklyn Life Kadıköy iletişim için 444 80 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Pana Yapı imzası ile yükselen projede 431 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor.

Brooklyn Life nerede?

Brooklyn Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Proje 72 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Brooklyn Life nerede?

Velux Bayraklı konut projesi hangi ilde? Velux Bayraklı nerede?

Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla inşa edilen Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Velux Bayraklı projesi hangi ilde, nerede? İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Peki Natura Vadi projesi nerede inşa edildi, fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Natura Çakırlar nerede?

Fırat Life Style imzasıyla yükselen Natura Çakırlar projesi satışa çıktı. Natura Çakırlar projesinde daire fiyatları ne kadar? Natura Çakırlar nerede? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Demir Life nerede?

Demir Life nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir Life nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Onur Life 180 nerede?

Pendik Onur Life 180'de satış süreci devam ediyor. Projedeki konutların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Mynar Life Residence nerede?

Mynar Life Residence projesi 74 konut 1 ticari alandan meydana geliyor. Peki Mynar Life Residence nerede hayata geçiriliyor?

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Metal Yapı Konut tarafından inşa edilen proje Kerem Piker KPM Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Peki Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Be Life Kartal nerede?

Be Life Kartal projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 1+1 daire satışları tamamlandı. Peki Be Life Kartal nerede?

Gold Life Tuzla nerede?

6 katlı 6 blok şeklinde 150 daireden oluşan Gold Life Tuzla projesinde inşaat çalışmaları 6 ay sonra başlayacak. Peki Gold Life Tuzla nerede?

Brooklyn Life nerede Haberi

Brooklyn Life nerede

Daire büyüklüklerinin 60 metrekareden başlayıp 150 metrekareye kadar yükseldiği projede fiyat listesi ve ödeme koşulları henüz netleşmedi. 


Toplam 431 tane konut ve 14 tane ticari birimden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek.


İnşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.


Ortak seçenekleri arasında yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası, çocuk kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projenin toplam 72 bin metrekare inşaat alanından meydana gelecek.


http://panayapi.com/

Telefon: 444 80 11

Tülay...