19 / 04 / 2024

B&T tasarım

B&T tasarım

B&T koleksiyonunda yer alan, ‘Cookie’ yastıklar, renk ve desenleriyle, yaşam alanlarında fark yaratıyor.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Yeni Seat İbiza’dan müjdeli haber! Bütün araba fiyatları zamlanırken ona zam uğramadı! 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni Seat Ibiza, enerjik ve özgür sınırsız tasarımı ile bütün ilgiyi üzerine çekerken, aydınlatmalı havalandırma ızgaraları ve 10. 25 inç dijital gösterge paneli ile bütün gözleri üzerinde topluyor. Peki Yeni Seat İbiza'ya eylül ayında zam geldi mi? İşte detaylar...

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Dar Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Kalaycıoğlu ve Emre Matgöncü ortaklığında kuruldu.

Bıotrans Tasarım Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Bıotrans Tasarım Mühendislik Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taner Sarul tarafından kuruldu.

Dym Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dym Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alınak ve Sebahattin Mavzer ortaklığında kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Traceıt Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Traceıt Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abouj Adeeb A. Abu Saadeh ve Nuraddın Kazımov ortaklığında kuruldu.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Brüt Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brüt Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özsözlü tarafından kuruldu.

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

B&T tasarım Haberi

B&T tasarım

B&T tasarım ekibi, doğadaki renk cümbüşünü birbirinden göz alıcı kırlentlere taşıdı.


Yumuşacık ‘Cookie’ler alışılmışın dışındaki asimetrik çizgileriyle ve etkileyici döşeme seçenekleriyle evlere modern bir hava katıyor…


B&T, kendi tasarımlarının yanı sıra, gündelik yaşamı kusursuz sürdürebileceğiniz sanatçı ve tasarımcıların imzasını taşıyan, özel ürünleriyle de mekanların yaşam kalitesini...