26 / 04 / 2024

Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları

Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları

Bucak Belediyesinin Mart ayı olağan toplantısında, İmar Komisyonuna havale edilen evrakların durumu, DSİ ile sondaj için protokol yapılması konusu, Takas, 5 yıllık imar planı ve Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Başakşehir Şahintepe Bölgesi 1/100 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Şahintepe Bölgesi, 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Planına İlişkin Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa TEM Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı değişikliği askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, 1/5000 ölçekli TEM Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı plan notu Değişikliği 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Akyaka imar planı davasında Bakanlık'tan savunma istendi!

Muğlalıların, Akyaka Revizyon İmar Planına karşı 15 Ekim’den bu yana sürdürdükleri mücadelede yeni bir gelişme oldu. Doğal güzellikleri ve mimari yapıyı olumsuz etkileyecek Akyaka bölgesindeki planın iptali için çevrecilerin açtığı davayı onaylayan mahkeme, Bakanlık'tan savunma istedi.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Elazığ Revizyon İmar Planı masaya yatırıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Revizyon İmar Planında yapılması planlanan değişiklik masaya yatırıldı.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

Ümraniye Merkez Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye 1/5000 ölçekli Merkez Revizyon Nazım İmar Planı'nda Enerji Nakil Hattı etki alanındaki parsellere ve plan notu değişikliği askıya çıktı...

Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Tadilatı askıya çıktı!

Sarıyer Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Sınır Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Kayaşehir Raylı Sistem Hattı Revizyon Projesi imar planı askıda!

Kayaşehir Raylı Sistem Hattı Revizyon Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı..

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları Haberi

Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları

Bucak Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Bucak Belediye Meclis Toplantı Salonunda Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun Başkanlığında gerçekleşti.


10 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, gündeme ek 1 madde daha eklenerek toplamda 11 madde görüşüldü. Maddelerin altısı imar ile ilgili olurken; Bucak’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Değirmenli Belediyesi ile kardeş Belediye olma konusu da meclis toplantısında görüşülen konular arasında yer aldı. Bucak Belediyesinin Mart ayı olağan toplantısında, İmar Komisyonuna havale edilen evrakların durumu, DSİ ile sondaj için protokol yapılması konusu, Takas, 5 yıllık imar planı ve Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı.


Burdur Hedef...