17 / 04 / 2024

Budan Termal SPA Hotel afyonkarahisar

Budan Termal SPA Hotel afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da yeni bir 5 yıldızlı otel daha hizmete girdi. Afyonkarahisar'da hizmete yeni giren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center tarafından basına tanışma yemeği düzenlendi.

Alila Deluxe Termal Hotel-SPA 240 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Demirçevre Mahallesi'nde yer alan Alila Deluxe Termal Hotel'i 240 milyon 406 TL'ye icradan satılıyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Çanakkale Çan'da 12.7 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çanakkale İli/Çan Belediyesi 4 yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanlarını arsası ile birlikte satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Çan Belediyesi Termal Oteli satılıyor!

Çan Belediye Başkanlığı, 4 yıldızlı Termal Otel&SPA'yı arsası ile birlikte ihale usulüyle satışa sunuyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek..

Dikili Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi, Denizköy'de yer alan Ege Uğurlu Termal Resort ve Spa'yı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 518 bin 21 TL olarak belirlendi.

Narven Thermal Spa, Avaya'yı tercih etti!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası olan Narven Thermal Spa; verimliliğin artırılması, ağ maliyetlerinin azaltılması ve müşteri deneyiminin geliştirilmesi için Avaya’nın iletişim ve ağ çözümlerini tercih etti.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort'un ihalesi yine ertelendi!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Daha önce 2 kere ihalesi ertelenen turizm tesisinin toplam satış bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Söz konusu turizm tesisinin toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace, devremülk ve spa merkezi konseptinde Termal ilçesi Akköy'de üç etap şeklinde inşa edilen projenin ilk etabını hizmete açtı.

Dünya Mimari Festivali'nde Türkiye'den 2 bina yarışacak!

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Singapur'da düzenlenecek.

Çan Belediyesi Termal Otel 4.5 milyon TL'ye kiralanıyor!

Çanakkale İli Çan Belediye Başkanlığı, Çan Belediyesi Termal Otel & SPA işyerini 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. Termal otel ve spa salonunun toplam kira bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Budan Termal SPA Hotel afyonkarahisar Haberi

Budan Termal SPA Hotel afyonkarahisar


Otelde, bir çok hastalığa iyi geldiği bilinen ve "Doktor balıklar' diye adlandırılan bölümlerle birlikte, çok sayıda şifa kaynağı bölümün olduğu kaydedildi. Gerçekleştirilen toplantıda otel ile ilgili bilgilere veren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center Genel Müdürü Muzaffer Aktar, otelin Kasım ayından beri faaliyette olduğunu, resmi açılışının ise önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti. 


'Yeraltından gelen sağlığı keşfedin' sloganı ile yola çıktıklarını dile getiren Aktar. "Termal SPA olanaklarımız ve çeşitliliğimiz çok fazla, gezip görerek ve kullanarak Afyon'da ilk defa göreceğiniz özelliklerimiz var. Otelimizde bulunan binamızda V.I.P kongre salonlarımızda, aile içi doğum günü partilerinden ve küçük grup toplantılarından tutun, bin 500-3 bin kişilik büyük organizasyonlara kadar ev sahipliği yapacak her türlü teknolojik ve teknik donanıma sahibiz. İhtiyaç duyulan her organizasyonda varız 7'den 70'e...