20 / 04 / 2024

Narven Thermal Spa, Avaya'yı tercih etti!

Narven Thermal Spa, Avaya'yı tercih etti!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası olan Narven Thermal Spa; verimliliğin artırılması, ağ maliyetlerinin azaltılması ve müşteri deneyiminin geliştirilmesi için Avaya’nın iletişim ve ağ çözümlerini tercih etti.



Termal sağlık kasabası Narven Thermal Spa, Avaya’nın işbirliği, iletişim merkezi, video ve ağ çözümlerini tercih etti. Avaya’nın kablosuz çözümleri ile, Narven Thermal Spa konukları ve çalışanları, ortak kullanım alanları dahil olmak üzere; tüm alanlarda güvenli, hızlı ve sorunsuz bir şekilde kablosuz ağ kullanıyor. Avaya çözümleri tarafından sunulan uygulama kontrolü, yöneticilere ağ kullanımı üzerinde daha iyi kontrol sağlayarak bağlantı hızlarını sınırlandırma veya gerektiğinde bazı uygulamaları tamamen engelleme imkanı tanıyor. Ağ yöneticileri tam ağ kontrolü ve görünürlüğü sayesinde işletme kullanıcılarını konuklardan ayırt edebilecek.


Avaya’nın ağ teknolojisine eklenen sanallaştırma, ağ genelinde daha az anahtar ve kablo kullanılmasını sağlayarak, yönetimin yeni uygulamaları ve hizmetleri daha kolayca uygulamaya geçirmesine imkan tanıyor. BT ekibi yalnızca bir dizüstü bilgisayar kullanarak ayarları uzaktan değiştirebiliyor veya sorunları çözebiliyor. Narven Thermal Spa’ya destek sağlayarak, Avaya için önemli bir pazar olan turizmin geliştirilmesinde önemli bir sorumluluk üstlendiklerini açıklayan Avaya Türkiye Genel Müdürü Ayşe Kılıçaslan, “Kurumsal iletişim ihtiyaçları müşterilere bağlı olarak sürekli değiştiğinden, kurumların çalışanlarına ve müşterilerine farklılaştırılmış ölçeklenebilirlik ve kullanım kolaylığını sunuyoruz” dedi.


2017 yılında tamamlanması planlanan Narven Thermal Spa, bin 250 daire, 150 villa ve 500 otel odasının yanı sıra; sinema, tiyatro ve restoranlar gibi ortak kullanım alanlarından oluşacak. İşletme maliyetlerini azaltırken üstün müşteri ve işbirliği deneyimi sunan Avaya, iletişim, video ve ağ çözümlerinin kullanıldığı Narven Thermal Spa’da 200 dairenin ilk aşaması şu anda kullanımda bulunuyor. Zengin termal kaynaklardan daha iyi şekilde yararlanarak turizmi geliştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Narven Thermal Spa BT Kıdemli Uzmanı Uğur Utku Kapoğlu, titizlik gerektiren standartlarını karşılayabilecek ve ikna edici deneyimler sunabilecek bir üretici ile çalıştıklarının altını çizdi. “Avaya bizim aradığımız sanallaştırılmış, uçtan uca, genişletilebilir çözümü sunan tek tedarikçi oldu” diyen Kapoğlu, Narven genelinde sundukları en yüksek kalitede internet hizmetinden son derece memnun olduklarını belirtti.



Geri Dön