29 / 03 / 2024

bugün demir fiyatları ne kadar bugün

bugün demir fiyatları ne kadar bugün

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da İnce demir fiyatlarına 350 lira, İzmir ince demir fiyatlarına 200 lira, Payas ince demir fiyatlarına 100 , Karabük ince demir fiyatlarına ise 250 lira zam geldi. İşte güncel 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

Çimento ve beton fiyatlarından sonra sıra demire geldi! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarının yakın takibe alındığını açıklamıştı. Bu alanda yapılan denetimler ve yaptırımlar fiyatları geri çekerken gözler demir fiyatlarına çevrildi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İşte güncel demir fiyatları...

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Müteahhitler bayram etti! 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi

İnşaat ve yapı malzemelerinden olan demir fiyatları takip ediliyor. Demir fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları sil baştan değişti! Demir fiyatları resmen çakıldı! 4 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarındaki düşüşler devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir indirim daha geldi fiyatlar sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

bugün demir fiyatları ne kadar bugün Haberi

bugün demir fiyatları ne kadar bugün

İnşaat sektörüne zam haberleri yine peş peşe gelmeye başladı. Dün beton ve çimentoya zam geleceği haberleri gelirken, demir fiyatlarına da zam geldi. İnşaat sektörü gelen haberler ikle büyük yıkım yaşarken vatandaşlar ise demir fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? İnşaat demiri kaç lira? İnce demir fiyatları ne kadar? İşte 2022 inşaat demir fiyatları...

İnşaat birim maliyetleri üzerinde büyük etkisi olan döviz kurları son günlerde rekor seviyerelere geldi. Dolar kuru 15 lirayı geçerken euro ise 16 lira barajını geçti. Hal böyle olunca inşaat malzemeleri de döviz kuarlanından etkilenmeye devam ediyor. İnşaat malzemelerinden en önemlisi olan demir fiyatları da dövizin etkisi ile zamlandı. 

Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatları kaç...