28 / 03 / 2024

bulaşık mkineleri ne kadar

bulaşık mkineleri ne kadar

Profilo bulaşık makinesi Teknosa'da indirime girdi. Peki, Profilo çamaşır makinesi kaç TL oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Regal BM 210 2 programlı bulaşık makinesi satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Beyaz eşya sektöründe rüştünü ispat eden Regal, büyük ses getirecek bir bulaşık makinesini görücüye çıkardı. BM 210 2 programlı bulaşık makinesini üreten Regal, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünü cazip fiyatla piyasaya sundu.

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Bulaşık makinesi konusunda oldukça iddialı cihazlar üreten Altus, son olarak son teknolojik özelliklerle donattığı AL 445 NIX bulaşık makinesi piyasaya çıkardı. Bu nedenle, bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı da arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Beyaz eşya sektörüne yönelik oldukça iddialı ürünler üreten Grundig, sınıfının en iyi ürünlerinden biri olacak bir bulaşık makinesiyle geri döndü. GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesini üreten Grundig, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünün fiyatıyla da herkesi şaşırttı.

ŞOK’ta pazar indirimi! 12 parça çay takımı 90 TL’ye, siyah zeytin 29,75 TL’ye, Pril bulaşık deterjanı 48,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, pazar gününe özel birçok üründe indirime gitti. Buna göre, 12 parça çay takımı 89,95 TL’ye, siyah zeytin 29,75 TL’ye, Pril bulaşık deterjanı 48,75 TL’ye düştü. İşte 8 Ekim 2023 Pazar ŞOK fiyat listesi...

Daewoo D-Tr 6 programlı bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Beyaz eşya piyasasında iddialı bir bulaşık makinesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmak isteyen Daewoo, D-Tr 6 programlı bulaşık makinesini görücüye çıkardı. Daewoo, ayrıca, bu ürünün tüm teknik özelliklerini de paylaştı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Beko’dan çok konuşulacak eylül indirimi! BM 5045 bulaşık makinesinde tam 3 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Beko, eylül ayına özel indirimlerle resmen gündeme oturdu. BM 5045 bulaşık makinesinde tam 3 bin 500 TL indirim kampanyasının başladığını duyuran Beko, bu ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri de paylaştı.

4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi Şok'ta satışa! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte fiyat listesi

Şok marketten bulaşık makinesi almak isteyenlere güzel haber geldi! Şok,  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi'ni uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Şok'ta  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi ne kadar? 4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte 30 Ağustos 2023 fiyat liste

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ne kadar, kaç TL?

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

ŞOK’ta kaçırılmayacak indirimler! Calgon kireç önleyici 39,90 TL’ye, Finish bulaşık makinesi tableti 199,90 TL’ye düştü!

ŞOK’tan birçok ürüne sürpriz indirimler geldi. Bu çerçevede, Calgon kireç önleyici 39,90 TL’ye, Finish bulaşık makinesi tableti 199,90 TL’ye, aşure tenceresi 299 TL’ye düştü. İşte 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü ŞOK Market fiyat listesi...

 Vestfrost Bulaşık Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Vestfrost Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Vestfrost Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Geçmişten günümüze teknolojik inovasyona uğrayarak günümüze gelen Vestel markası bulaşık makinesinde de iddialı. Peki Vestel bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

bulaşık mkineleri ne kadar Haberi

bulaşık mkineleri ne kadar

Beyaz eşya denince akla ilk gelenlerden olan bulaşık makineleri zaman ve su tasarrufu konusunda oldukça işe yarıyor. Her evde bulunan bulaşık makineleri şüphesiz özellikle ev hanımlarının en büyük yardımcısı. Artan fiyatlar karşısında indirimli beyaz eşya ürünlerini alıcısıyla buluşturan Teknosa, Profilo BM5221MA 5 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi ürününe indirim yaptı. Siz de bu indirimden faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız geren Teknosa'ya uğramak.

Yarım yük yıkama fonksiyonuyla makineniz her zaman yıkmaya hazır halde sizi bekliyor. Ayrıca 3 kademeli asansörlü üst sepet ile tencere ve tavalara yer açarak daha çok yer elde edebilirsiniz. Makine temizlik fonksiyonu sayenizde makineniz kireç ve yağ kalıntılarından arınır ve ömrünü uzatır. 3 yıl garanti süresi bulunan Profilo bulaşık makinesi 48 dB gürültü seviyesine sahip olurken sadece 45.3 kg...