19 / 04 / 2024

bülent babaoğlu

bülent babaoğlu

İstanbul Kentsel Dönüşüm Müdürü Bülent Babaoğlu, kentsel dönüşümde otoparksız binaya müsaade edilmeyeceğini söyledi...

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'de kentsel dönüşüm ötelenemez!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet Babaoğlu: Konya Seydişehir’e Tarım Köy kurulabilir!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu. Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsetti.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Mehmet Babaoğlu: Türkiye üç kat büyüdü!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de inşaat sektöründe sorunların konuşulduğu bir toplantıya katıldı.

Bülent Bülbüloğlu: Turizmde kaliteye dikkat edilmeli!

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Bülent Ecevit Havuzu ve Spor Tesisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından Yenimahalle'de yaptırılan Bülent Ecevit Havuzu ve Spor Tesisi'nin açılış törenine katıldı.

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi 19 Mayıs'ta açılacak!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak.

Bülent Arınç, Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nin açılışını yaptı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki, restorasyonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü, iç düzenlemesi ise Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan 5 asırlık geçmişe sahip Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nin açılışı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yapıldı.

bülent babaoğlu Haberi

bülent babaoğlu

Kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen binaların altı otopark olacak. Vatandaşın ilgisinden memnun kaldıklarını ifade eden İstanbul Kentsel Dönüşüm Müdürü Bülent Babaoğlu, "Riskli ilan ettiğimiz alanların tamamında yeraltı otoparkı yapılması için hassasiyet gösteriyoruz." dedi. İstanbul'da talep doğrultusunda riskli ilan edilen bağımsız birim sayısının 15 bin 940 olduğunu dile getiren Babaoğlu, risk başvurularındaki artışa dikkat çekti, İstanbul'da temmuz ayı itibarıyla 2 bin 229 risk başvurusu yapıldığını söyledi. 


Dervin Genç/Zaman...