29 / 03 / 2024

Bülent Ersoy altın musluk

Bülent Ersoy altın musluk

Diva Bülent Ersoy, evindeki banyo ve tuvaletlerin musluklarını altınla kaplattı

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Bayramdan sonra altın fiyatları tam olarak böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Altını bilen adam İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatları için yeni rakamları açıkladı. 

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı! 10 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününden de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında Jerome Powell sonrası resmen büyük deprem yaşandı. Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı!10 Mart 2023 altın fiyatları.

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Gram altının rotası belli oldu! Yarından sonra gram altın böyle olacak! Altın Kahini İslam Memiş ilk kez açıkladı

Altın Kahini İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili kritik bir tahmin geldi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altının rotası belli oldu. Yarından sonra gram altın böyle olacak...

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti! İşte altın fiyatları 4 Mart 2023!

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti... İşte altın fiyatları 4 Mart 2023... Hemen bakın...

Zirve yine Türkiye'de! Altın alımları sürüyor

WGC’nin bilgilerine göre evvelki senenin en büyük altın alıcısı olan TCMB, ocak ayında da liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı.

Altının efendisi İslam Memiş'in yeni gram altın tahmini ağızları açık bıraktı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Altının efendisi İslam Memiş'in yeni gram altın tahmini ağızları açık bıraktı... Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Düğün setlerinde büyük indirim! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de düğün takıları arasında yer alan düğün setlerinde büyük indirim başladı .Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi.

Bülent Ersoy altın musluk Haberi

Bülent Ersoy altın musluk

Diva Bülent Ersoy yeni yıl konserinin öncesinde Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının magazin müdürü Asiye Acar'a özel açıklamalar yaptı.

'EVİMDEKİ ODALARIN KAPILARI ŞİFRELERİ'

Posta gazetesinde yer alan habere göre, yalnız olmayı sevdiğini ve evde herhangi bir sese tahammülünün olmadığını söyleyen Bülent Ersoy, "Evde bir ses olduğunda aklımı oynatırım. Ben istediğim vakit evime biri gelebilir. Benim evime kolay kolay kimse gelemez, yatılı kadın kullanmıyorum ben. Benim evimde gece kimse olmaz. Kapılarımda da özel elektronik kilitlerim vardır ve bütün kapılar şifrelenir. Ayrıca evimin tuvalet ve banyosunun muslukları da altın kaplama. "...