11 / 05 / 2024

Bulgur Palas son durum

Bulgur Palas son durum

İBB tarafından satın alınan, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi olarak kullanılan tarihi Bulgur Palas binasındaki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak.

A101’de Paşabahçe 6 parça kase 69,90 TL’ye, Schafer çay makinesi 699 TL’ye, şehriyeli pilavlık bulgur 44,90 TL’ye düştü!

A101, yeni indirim kampanyasının son günü olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Paşabahçe 6 parça kase 69,90 TL’ye, Schafer çay makinesi 699 TL’ye, şehriyeli pilavlık bulgur 44,90 TL’ye düştü. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Bulgur Palas'ta neler yapılacak?

7 tepeli İstanbul’un 7. tepesinde konumlanan ve kaderine terk edilen Bulgur Palas'ı İBB satın almıştı. Tarihi yapı, yakında İstanbul’un yeni kültür merkezi olarak misafirlerini ağırlayacak.

Bulgur Palas'taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

İBB tarafından satın alınan, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi olarak kullanılan tarihi Bulgur Palas binasındaki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Bulgur Palas açıklaması!

İBB, yeni satın aldığı Cerrahpaşa'daki 'Bulgur Palas' diye isimlendirilen Bolulu Habip Bey Konağı'nı kültür merkezi yapmak için hazırlıklara başladı. Bulgur Palas'ta incelemeler yapan Ekrem İmamoğlu, "Gerçekten çok heyecanlıyım" dedi.

İBB Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı!

İBB, Bulgur Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. Tarihi Yarımada’nın yedinci tepesinde yer alan yapı kültür için kullanılacak.

Tarihi Bulgur Palas satışa çıktı!

İstanbul'un simge yapıları arasında bulunan 'Bulgur Palas' satışa çıktı. Garanti BBVA'nın satışa çıkardığı tarihi bina için 30 milyon TL isteniyor.

Bulgur Palas Yenileme Projesi için dikkat çeken Sulukule uyarısı!

Tarihi Yarımada sınırları içindeki Bulgur Palas ve çevresini kapsayan 9.5 dönümlük yenileme alanının imar planı oy çokluğu ile onaylandı.

Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat!

Konut teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat olarak belirlendi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Gül Proje’den Eyüp Palas için yılın son fırsatı!

Eyüp Palas’tan ev almak isteyenler için avantajlarla dolu bir kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 35’ini peşin olarak verenler kalanını 24 ayda taksitle ödeyebilecek.

Eyüp Palas Evleri nerede?

Yeşilpınar Eyüp Palas Evleri'nde son 1+1 dairelerin fiyatı 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Gül Proje imzası ile yükselen Eyüp Palas Evleri satış süreci devam ediyor. Peki Eyüp Palas Evleri nerede?

Delmar Yapı Elit Grand Palas'ta son 50 konut!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve 2014 yılı içinde tamamlanması planlanan Delmar Yapı Elit Grand Palas son 50 konut satılıyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Elit Grand Palas'ta bayrama özel 48 ay sıfır faiz ile son 50 daire!

Delmar Yapı tarafından hayata geçirilen Elit Grand Palas projesinde bayrama özel yüzde 1 KDV avantajıyla, 48 aya kadar faizsiz taksitlendirme imkanı sunuluyor. İstanbul Anadolu yakası Pendik-Kurtköy'de konumlanan projede 532 adet daire mevcut...

Şanlıurfa İpek Palas Oteli restore edildi!

Bediüzzaman Said Nursi'nin vefat ederken bulunduğu son mekan olan İpek Palas Oteli'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı...

Bulgur Palas son durum Haberi

Bulgur Palas son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin satın aldığı, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi şeklinde  kullanılan tarihi Bulgur Palas binası, kültür-sanat ve turizm alanında hizmete açılacak biçimde düzenlenecek.
Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye üst yöneticileriyle Bulgur Palas'ta bazı incelemeler yaptı.

Burada önemli açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bulgur Palas'ın tarihine ilişkin önemli bilgiler verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bulgurlu diye bilinen bu köşkün, kültür, sanat, müze ve birtakım hizmet sektörüne dönük de turistlere ve İstanbul'u ziyaret edenlere açılacak olması, bizim için gerçekten çok gurur verici bir an oldu. Burası sosyokültürel alan olarak tanımlı zaten imar planlarında. Burası umuyoruz ki hem İstanbul'un bir gezi durağı hem İstanbul'un iyi izlendiği bir alan olacak. Terasından 360 derece İstanbul'un tarihi yarımadasını görebiliyorsunuz."...