26 / 04 / 2024

Bulvar Ankara iletişim bilgileri

Bulvar Ankara iletişim bilgileri

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları...

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kaşmir Mavi Orkide projesinde ön talepler toplanıyor...

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bulvar Atakent Evleri iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Atakent bölgesinde yükselen Bulvar Atakent Evleri, iki hafta sonra satışa çıkıyor. Bulvar Atakent Evleri iletişim...

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim!

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Akfen Bulvar Loft Evleri'nin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Bulvar Home Esenyurt iletişim!

Bulvar Home Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0212 854 11 04 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

West Gate Ankara iletişim!

Toplam 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazadan oluşan proje 38 bin 840 metrekare arsa üzerine yayılıyor. West Gate Ankara iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0312 241 34 81 olarak belirlendi.

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim!

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Ankara Kuzu Effect Evleri iletişim!

Toplam inşaat alanı 186 bin 393 metrekare olarak yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ankara Kuzu Effect Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 312 491 39 07 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri!

Ev alanlarının 78 metrekareden başladığı proje metro durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 66 10 olarak belirlendi.

Bulvar Ankara iletişim bilgileri Haberi

Bulvar Ankara iletişim bilgileri

Kocalar Bulvar Ankara projesi Ankara Pursaklar'da 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Proje Pursaklar Hastanesi ve şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Bulvar Ankara'da 61 bin metrekare inşaat alanı,11 bin metrekare yeşil alana ve 7 bin 700 metrekare ticari alan olarak dizayn edildi.
 

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri'nde 3+1 ve 4+1 daireler mevcut. Proje 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor. 


Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları! 
 

3+1 daire fiyatları 600 bin TL'den, 
4+1 daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. 
 

Kocalar Bulvar Ankara'da sosyal alanlar;
 

Otopark 7/24 güvenlik  Fitness salonları Kapalı yüzme havuzu Türk ve fin hamamı  Yeşil alanı Basketbol sahası Tenis kortu, Açık ve kapalı çocuk alanları
 

 
Tel: 444 2 312
Web: http://bulvarankara.com/
 

Pınar DOĞAN...