26 / 04 / 2024

bulvar isanbul satılık

bulvar isanbul satılık

Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği Bulvar İstanbul Konutlarında daire fiyatları 288 bin liradan başlayarak değişiyor. Projede hem banka kredisi hem de firma bünyesinde kredi kullanmak mümkün...

Bulvar İstanbul 31 Ocak'a kadar fırsatlar sunuyor!

BULVAR İstanbul, ev sahibi olmak isteyenlere 31 Ocak tarihine kadar fırsatlar sunuyor. Bu tarihte zamlanacak olan Bulvar İstanbul, iki etap ve 15 blok olarak inşa ediliyor.

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Bulvar İstanbul Cadde satılık mağazaların fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde mağazalarının açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Bulvar Bağlıca Evleri satılık!

Elmaslar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 73 adet daire yer alıyor. Bulvar Bağlıca Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Çankaya Kuzu Effect satılık!

Çankaya Kuzu Effect satılık daire tipleri 2+1'den 6+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 179 mağazanın bulunduğu proje Turan Güneş Bulvarı ile Zülfü Tiğrel Caddesi’nin kesiştiği noktada yükseliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salondan 7 oda 1 salona kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2+1'den 7+1'e kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. Proje içerisinde Bulvar Rezidans, Bulvar Göl ve Bulvar Etabı ile birlikte yükseliyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

bulvar isanbul satılık Haberi

bulvar isanbul satılık

Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat ortaklığında yükselen Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede daire alanları 113 metrekare ile 276 metrekare arasında değişiyor.


Bulvar İstanbul'da 1.500 tane daire bulunuyor. Projede banka kredisi kullanılarak taksitli ya da firma bünyesinde kredi kullanmak mümkün. Projede daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak.


Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları 2+1 daireler 288 bin liradan, 3+1 daireler 350 bin liradan, 4+1 daireler 490 bin liradan, 5+1 daireler 672 bin liradan başlıyor. Projede çeşitli imkanlar sunuluyor.


Bulvar İstanbul'da yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar odası, hamam, spor alanları, lavanta bahçeleri, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Bulvar İstanbul nerede?

Bulvar İstanbul...