25 / 04 / 2024

Bünyamin Gelgeç kimdir

Bünyamin Gelgeç kimdir

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “Artık çok amaçlı ve yaşam kültürünü yükselten projeler tercih ediliyor” dedi.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir ve Ömer Demir ortaklığında kuruldu.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Bünyamin Gelgeç kimdir Haberi

Bünyamin Gelgeç kimdir

Yeni nesil konut anlayışının değiştiğini ve hem Ankara’da hem de Türkiye’de bu noktada tercihlerin şekillendiğini söyleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “Artık çok amaçlı ve yaşam kültürünü yükselten projeler tercih ediliyor” dedi.


Vatandaşların kendilerine sosyal anlamda daha fazla zaman ayırmaya başladıklarını ve çalışma saatleriyle paralel olarak konut anlayışlarında değişiklik yaşandığını anlatan Bünyamin Gelgeç “Bunun doğal sonucu olarak, sosyal aktiviteleri ve imkânları olan projeler tercih ediliyor. Rezidans projelerini diğer projelerden ayıran özellik, birçok yaşam alanını sakinlerine sunmasıdır. Yaşam merkezi, sosyal aktivite alanları ile konforlu bir yaşam alanının kapılarını aralayan projeler gerçek anlamda fark yaratmaktadır” ifadelerini kullandı.


Her türlü yapıyı barındıran konutlar tercih ediliyor

Konut sahibi olmak isteyenlerin, günümüzde her türlü yaşam alanını barındıran yapılara yöneldiğinin altını çizen Gelgeç “Günümüzde müstakil evin...