02 / 05 / 2024

Bünyamin Öztürk

Bünyamin Öztürk

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi, Bünyamin Öztürk tarafından 86 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Öztürk ve Mazhar Yalçin ortaklığında kuruldu.

Hasan Öztürk'ten Kanal İstanbul yorumu!

Hasan Öztürk, Kanal İstanbul projesi için referandum yapılmasını önerenlere 12 Haziran 2011 seçimlerinde, AK Parti’nin ve Erdoğan’ın en büyük vaadinin Kanal İstanbul olduğunu belirterek, “ AK Parti o seçimde yüzde 49.95 oy aldı. Yani Kanal İstanbul’u millet onayladı” dedi….

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Selman Öztürk: İnşaat malzemecisi Türkiye'de üretim yapmalı!

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Selman Öztürk, Türkiye'de üretime geçerek ihracatçı hale gelmesinin başarısı öyküsünü anlattı. Öztürk, "Elektronik, mobilyacı, inşaat malzemecisi için de böyle olmalı. Herkesin Türkiye'de üretime yönelmesi gerekiyor" dedi.

Mehmet Özhaseki'den Esat Öztürk'e ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yol yapım çalışması nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.

Ali Öztürk: Aynı bölgede bile kira çarpanları arasında fark var!

30 Mart'ta gerçekleştirilen Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısına katılan Remax ABC Gayrimenkul Danışmanı Ali Öztürk, kira çarpanları hakkında konuştu.

Bünyamin Öztürk Haberi

Bünyamin Öztürk

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi, Bünyamin Öztürk tarafından 86 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi iş konusu; Otel işletmeciliği yapmak. Şirket ana sözleşmesinde yazılı olan hususlarda faaliyette bulunmak. 


Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi adres: Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi,...