20 / 04 / 2024

bünyan toplu temel atma

bünyan toplu temel atma

Bünyan Belediyesi tarafından, '2015 yılı faaliyetleri, gilaburu tanıtımı ve toplu temel atma töreni' düzenlendi. Bünyan Köprübaşı Mevdan'ında düzenlenen programa Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Milletvekili adayı Taner Yıldız da katıldı.

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bütçe dostu POCO F5 5G’nin özellikleri ortaya çıktı! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

POCO F5, FCC veri tabanında 23049PCD8G model numarasıyla göründü. Böylece telefonun temel özellikleri ortaya çıkmış oluyor.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kayseri'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri ili, Bünyan ve Sarıoğlan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 188 bin 591 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

bünyan toplu temel atma Haberi

bünyan toplu temel atma

Bünyan Belediyesi tarafından, '2015 yılı faaliyetleri, gilaburu tanıtımı ve toplu temel atma töreni' düzenlendi. 


Bünyan Köprübaşı Mevdan'ında düzenlenen programa Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Milletvekili adayı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu, Avşar Aslan, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için taziye mesajı vererek başladığı konuşmasında göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Gülcüoğlu; ayrıca, ilçenin sorunlarını çözme noktasında gayret ettiklerini belirterek, bu çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Alt ve üst yapıda birçok çalışma yaptıklarını ve...