16 / 04 / 2024

bura residence iletişim

bura residence iletişim

Bura Residence teslim tarihi bilgisi haberimizde bulunuyor. Esenyurt Bura Residence kapsamında dinlenme alanları, spor alanları, fitness center ve Türk Hamamı gibi sosyal olanaklar bulunuyor...

Bura Residence ne zaman teslim?

Bura Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı bu senenin son ayı olan Aralık ayı olarak belirlendi. Bura Rezidans Esenyurt projesinde fiyatlar 121 bin TL'den başlıyor

Bura Residence fiyat listesi! 175 bin TL'ye 2+1!

Yirikler İnşaat projesi olan Bura Residence'ın yapımına 2012 Şubat'ta başlanacak. İnşaatına başlandıktan 24 ay sonra teslim edilecek olan projede 366 konut yer alıyor

Bura Residence daire fiyatları!

Bura Residence daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor, proje Esenyurt 'ta yükseliyor....

Bura Residence ne zaman teslim!

Bura Residence ne zaman teslim edilecek? Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar? gibi merak ettiğiniz tüm soruların cevapları haberimizde yer alıyor...

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi!

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi haberimizin içerisinde bulunuyor. 300 daireden oluşacak proje 35 katlı tek blok halinde yükselecek.

Vav Yapı V75 Residence iletişim!

Vav Yapı V75 Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Konya'da yükselen V75 Residence projesi 2017 yılının yazında teslim edilecek...

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim için satış ofisiyle 0212 696 04 05 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

İnanlar Terrace Koru Residence iletişim!

İnanlar Terrace Koru Residence iletişim için satış ofisiyle 444 2 002 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilen projede vade farksız 48 ay taksit yapılabiliyor.

Çakmak Sinpaş Palas iletişim!

Sinpaş Palas Residence iletişim için 444 1 974 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor.

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim!

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Luxist Bahçeşehir projesinin bu yıl sonunda satışa sunulması planlanıyor...

Teras Kule Residence iletişim!

Teras Kule Residence iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5 otoyolu üzerinde yükselecek projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor.

bura residence iletişim Haberi

bura residence iletişim

Bura Residence teslim tarihi bilgisiden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt'da hayata geçirilen Bura Residence projesi Yirikler İnşaat imzasıyla yükseliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutların bulunduğu proje 2 bloktan oluşuyor.


Esenyurt Bura Residence dinlenme alanları, spor alanları, fitness center ve Türk Hamamı gibi olanaklara yer veriyor. Esenyurt Bura Residence fiyat bilgisine göre konutların tamamı satıldı. 


Bura Residence teslim tarihi!

Bura Residence teslim tarihi olarak yıl sonu belirtiliyor.


Esenyurt Bura Residence projesinde banka kredisi kullanılıyor. Bura Residence satış ofisine 0212 699 42 42 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.


Yirikler İnşaat Bura Residence Evleri adres: Nazım Hikmet Bulvarı Esenyurt/İSTANBUL


Bura Residence iletişim:

Telefon: 0212 699 42 42

Web Adresi: www.buraresidence.com

Çiğdem...