29 / 03 / 2024

Burak Yılmaz acarkent villa

Burak Yılmaz acarkent villa

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz'ın Beykoz Acarkent'ten aldığı villa dudak uçuklatıyor.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Burak Yılmaz'dan servetlik tadilat!

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, Beykoz Acakent'ten bir villa satın almıştı. Milli futbolcu, bin metrekarelik villayı yeniledi.

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki villası dudak uçuklatıyor!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz'ın Beykoz Acarkent'ten aldığı villa dudak uçuklatıyor.

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

Burak Yılmaz, Sea Pearl'den 3 milyon dolara daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın Ataköy'deki Sea Pearl Evleri'nden 3 milyon dolara 4.5+1 daire satın aldığı iddia edildi.

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Kuvant Yılmaz ve Burak Çakır ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Ümraniye Mahallesi, Köse Raif Paşa Sokak'ta kuruldu.

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haydar Burak Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Neslihan Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Burak Yılmaz acarkent villa Haberi

Burak Yılmaz acarkent villa

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa aldı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Kral lakaplı golcü futbolcu Yılmaz , yılbaşında aldığı müstakil evin içini yaptırdı.

SİNEMA SALONU DA VAR


1.000 metrekare olan evin dört oturma odası, altı yatak odası, bir sinema odası, bir Playstation odası, yedi tane banyo- buhar-saunası mevcut.. Yılmaz, yeni evine içine çocukları için de özel bir oyun odası da yaptırdı. Hiçbir masraftan kaçınmayan Yılmaz, evin içini sanat eserleri ile...