16 / 04 / 2024

burçelik vana sermaye arttırım 2013

burçelik vana sermaye arttırım 2013

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş, ana sözleşmesinin bazı maddelerinde değişiklikler yaptı, bazı maddelerinin ise iptaline karar vererek Sermaye Piyasası Kurulu'na ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuru kararı aldı...

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Efe Kumlama Boya Çelik Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Kumlama Boya Çelik Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakim Efe ve Mehmet Efe ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenler'de kuruldu.

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Erdem Sevdi Ve Alper Gence Gençler ortaklığında kuruldu.

Özmert Paslanmaz Çelik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Paslanmaz Çelik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ağralı tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Mutfakçılar Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

İlkeman İnşaat Çelik Kapı Üretim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkeman İnşaat Çelik Kapı Üretim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Selim Ataç ve Hakan Ataç tarafından kuruldu.

Donatı Demir Çelik İnşaat Enerji Maden Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Donatı Demir Çelik İnşaat Enerji Maden Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi 500 binTL sermaye açıldı.

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Yıldırım tarafından Halkalı'da kuruldu.

Örs Çelik Yapı İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Çelik Yapı İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Demiriş, Veysi Yatbaz, Zekeriya Keskin ortaklığıyla 180 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Başkomutan Caddesi'nde kuruldu.

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, İpekböceği Sokak'ta kuruldu.

Kama Çelik Yapı ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kama Çelik Yapı ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Cengiz Tıraş tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, 564 Sokak'ta kuruldu.

Rimak Metal Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rimak Metal Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

burçelik vana sermaye arttırım 2013 Haberi

burçelik vana sermaye arttırım 2013

Burçelik Vana'dan yapılan açıklama şöyle:


Şirket ana sözleşmesinin; "Sermaye " başlıklı 6'ıncı , "Yönetim kurulu üyelerinin görev taksimi" başlıklı 10'uncu," "Murakıplar ve Görevleri" başlıklı 12'inci, "Genel kurul " başlıklı 14'üncü, "Toplantıda komiser bulundurulması "başlıklı 16'ıncı, "İlan" başlıklı 20'inci, "Karın tespiti ve dağıtımı" başlıklı 25'inci maddelerinin ekte yer alan şekliyle değiştirilmesine, "Murakıp Ücretleri" başlıklı 13'üncü maddenin iptal edilmesine, 

Değişikliklerin gerçekleşmesi için Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğüne başvurulmasına oy birliği ile karar verildi. 


Ana sözleşme tadil metni için tıklayın


SPK onayı hakkında:


Şirket ana sözleşmesinin; "Sermaye " başlıklı 6'ıncı , "Yönetim kurulu...