19 / 04 / 2024

burdur haberleri

burdur haberleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, depremin merkez üssünün Burdur'un Ağlasun ilçesi olduğu bildirildi. Depremin büyüklüğü 4,8 olarak açıklandı.

Burdur Öğrenci Yurdu'nda yangın çıktı!

Burdur Öğrenci Yurdu 'nun yemekhane bölümünün çatı kısmında çıkan yangına ekipler müdahale ediyor. Yemekhanede bulunan personel dışarıya çıkarılırken, bölgeye çok sayıda polis ekibi de geldi.

Burdur depremevleri TOKİ arsa devri aşamasında!

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez’deki TOKİ Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, Burdur Belediyesi’nin arazinin devredilmesi için verdiği dilekçenin bakanlıkta değerlendirildiğini, TOKİ’ye devrin yapılmasına çalıştığını belirtti.

TOKİ Burdur Tefenni 141 konut ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Tefenni ilçesi 141 konut inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

Burdur ve Denizli Eşeler Barajı projesinin ÇED toplantısı 4 Şubat'ta!

Burdur ve Denizli'de bulunan Eşeler Barajı, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Yıkıma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali Entegre Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 4 Şubat 2016 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Bucak 151 konut ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Bucak ilçesi 151 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Tefenni 141 konut ihalesi 25 Ocak'ta!

TOKİ Burdur ili Tefenni ilçesi 141 konut inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 25 Ocak 2016 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Burdur'da 151 konut inşa edecek!

Vatandaşın uzun vadeli, düşük taksitlerle ev sahibi olmasına imkan sağlayan TOKİ Burdur Bucak’ta 151 konut yapacak. TOKi’nin düzenlediği konut inşaatı ihalesi, 19 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Burdur'da kentsel dönüşüm atağı başlıyor!

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, kent girişindeki iki mahallede kentsel dönüşüm yapmayı planladıklarını söyledi.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta başvurular bugün sona erecek!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta başvurular bugün sona erecek. Ödemeleri 180 aya varan vade fırsatı ile yapılabilen projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

Burdur Orman Bölge Müdürlüğü'nün binasına imar izni verildi!

Burdur'un en önemli kazanımlarından biri olan, Antalya ve Isparta'ya da hizmet veren Orman ve Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü'nün yeni bina yapımı için yer sorunu çözülerek, talep edilen yere imar izni verildi.

Burdur Çavdır TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Burdur Çavdır TOKİ Evleri başvuru dönemi 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Aylık 286 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Burdur Bucak 151 konut ihalesi 19 Ocak'ta!

TOKİ Burdur Bucak 151 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 19 Ocak 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Burdur Çavdır TOKİ 2. Etap konut başvuruları!

Burdur Çavdır TOKİ 2. Etap konut başvuruları devam ediyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade uygulanan projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

Burdur'da Ekim ayında kaç konut satıldı?

TÜİK , 2015 Yılı Ekim Ayı Konut Satış İstatistikleri Antalya, Isparta ve Burdur İli sonuçlarını açıkladı. Burdur'da Ekim ayında %6,5 oranında artarak 229 konut satıldı.

burdur haberleri Haberi

burdur haberleri


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, depremin merkez üssünün Burdur'un Ağlasun ilçesi olduğu bildirildi. Depremin büyüklüğü 4,8 olarak açıklandı. 


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesinden yapılan açıklamada ise depremin merkez üssü Isparta-Kadılar olarak yer aldı.


"Can ve mal kaybı yaşanmadı"


Burdur Valisi Hasan Kürklü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremden sonra Ağlasun ilçesindeki yetkililerle irtibata geçtiklerini belirtti.


Burdur ve Ağlasun ilçesinde korkulacak bir durumun olmadığını dile getiren Kürklü, "Bize gelen ilk bilgilere göre herhangi bir can ve mal kaybı yok. AFAD ekipleri de tedbir amacıyla Ağlasun ilçesine hareket etti" dedi. 


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de şu ana kadar kendilerine ulaşan herhangi bir can ve mal kaybının bulunmadığını aktardı.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise...