18 / 04 / 2024

Burdur Kurna Mahallesi

Burdur Kurna Mahallesi

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Burdur Merkez'de 18.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Burdur İcra Dairesi, Burdur ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkul 18 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Pendik Kurna Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Kurna Mahallesi, 1634 parselin bir kısmı, 1635 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Burdur Merkez projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez Kurna Mahallesinde yapılacak 143 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

Burdur Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur'da 143 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Kurna Mahallesi'nde 143 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur Merkez başvuruları 14 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesini 14 Haziran tarihinde satışa çıkarıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

TOKİ Burdur'da 655 konut inşa ediyor!

TOKİ, Burdur'a bağlı Bozkurt Mahallesi'nde 655 konut 41 yeri inşaat ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatı devam eden projenin şantiyesinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi bugün!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Burdur Kurna Mahallesi Haberi

Burdur Kurna Mahallesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Burdur Merkez'de 143 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Burdur projesi, Merkez ilçesi, Kurna Mahallesi'nde yükselecek. TOKİ Burdur projesinde 143 adet konutun yanı sıra 6 adet dükkana da yer verilecek. TOKİ Burdur ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde: 

İKN    :    2021/408519 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Burdur İli Merkez İlçesi Kurna Mahallesi 143 Adet Konut ve 6 Adet Dükkan...