18 / 04 / 2024

Burhan Eliaçık açıklamaları

Burhan Eliaçık açıklamaları

Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) Başkanı Burhan Eliaçık vergi gelirleriyle ilgili açıklama yaptı.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Beklenen büyük Marmara depremi, tedirginlik oluşturmaya devam ederken; uzman isimlerden de konu ile ilgili sık sık açıklamalar geliyor. Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Hem doları hem de piyasaları çok etkileyecek açıklamalar!

Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen açıklamalar hem doların dünya ve Türkiye’deki gidişatını heme de piyasaları oldukça etkileyecek türden!

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

Altın fiyatları o tarihte rekor kıracak! Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın fiyatları son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı ve gram altın 1100 lirayı geçti. Altın fiyatları için analistlerden rekor açıklaması geldi. Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!

Fed faiz kararından sonra yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için  Altın Kahini İslam Memiş açık açık gümüş fiyatlarının geleceği en yüksek rakam açıkladı. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın!

Gratis'ten kışa merhaba kampanyası! Duyan Gratise koşacak! Rexona deodorant 75 TL! İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Gratis'ten kışa merhaba kampanyası başladı. Kampanya kapsamında pek çok ürün indirime girdi. Peki Garatis'te hangi ürünlerin fiyatı düştü? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun!

Halkbank'tan merak uyandıran kampanyanın müjdesi geldi! Paraf üzerinden 31 Aralık'a kadar siz de başvurabilirsiniz. Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Burhan Eliaçık açıklamaları Haberi

Burhan Eliaçık açıklamaları


Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) Başkanı Burhan Eliaçık, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Türkiye’den yurt dışına gidecek paralardan stopaj kesileceği yönündeki açıklamasına ilişkin, "Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre, 2016 sonu itibarıyla yerli kartların yurt dışından internet alışverişi 5,4 milyar TL'ye ulaştı. 2020 yılında ise bu rakamın 8 milyar TL’ye ulaşması bekleniyor. Uygulanacak vergi oranına bağlı olarak yüz milyonlarca TL vergi geliri elde etmek mümkün olacaktır." dedi. 


Burhan Eliaçık, Türkiye’de vergi mükellefiyeti olmayan e-ticaret firmaları üzerinden yapılan harcamalara yönelik gündeme gelen stopaj düzenlemesi ile ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maliye Bakanı Ağbal’ın Türkiye’den yurt dışına gidecek paralardan stopaj kesileceği yönündeki açıklamasını anımsattı.


Haksız rekabetin önüne geçerek e-ticaret sektörünün gelişimi için ciddi bir adım olacak bu düzenlemenin, İstanbul Finans Merkezi çalışmalarına da...