24 / 04 / 2024

bursa 15. inşaat fuarı

bursa 15. inşaat fuarı

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Bursa Rising City Gayrimenkul ile 15. İnşaat Fuarı 19 Nisan'da!

Bursa'da düzenlenecek olan Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı eş zamanlı olarak 19 Nisan'da kapılarını açıyor.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Elazığlı inşaat işçileri: Çalışmazsak yaşayamayız!

Elazığ merkezdeki bir inşaatta çalışan 15 inşaat işçisi, koronavirüs salgını tehlikesinden tedirgin olmalarına rağmen günlük paralarını kazanmak için çalışmaya devam ediyor...

Bursa'da 3.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü 3 milyon 547 bin 586 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Bursa'da 7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Bursa'da yurt inşaatında çalışan Adem Türk, inşaatın 7'nci katından düşüp hayatını kaybetti.

Mali'de inşaat halindeki bina çöktü: 15 ölü!

Mali'de inşaatı devam eden 3 katlı binanın çökmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetti. 

Bursa Yavuz Selim Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Ortaokulu’nun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 9 milyon 703 bin 694,60 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 24 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Adana Milli Emlak Müdürlüğü'nden 15 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 15 milyon 380 bin TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 18 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek.

bursa 15. inşaat fuarı Haberi

bursa 15. inşaat fuarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından, İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) iş birliğiyle düzenlenen, "2. Rising City Gayrimenkul Fuarı" ve "15. İnşaat Fuarı", açıldı.


TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, prestijli gayrimenkul yatırımlarının görücüye çıkacağı fuarlar için 300'e yakın yabancı yatırımcı Bursa'ya geldi.


İş profesyonellerini buluşturan fuarlar, 23 Nisan'a kadar açık olacak.


"Türkiye, inşaat alanında Çin'den sonra 2. ülke"

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, fuarların açılış töreninde yaptığı konuşmada, 16 Nisan'daki referandum ile belirsizliğin sona erdiğini, yatırım, üretim, istihdam ve ihracata odaklanılacak yeni bir başlangıç döneminin yaşandığını ifade etti.


İstikrarın güvenin, güvenin de yeni başarı hikayelerinin yolunu açtığını anlatan Burkay, "Karar mekanizmalarının daha hızlı işleyeceği bu yeni dönemde, Bursa olarak bugüne kadar olduğu gibi...