19 / 04 / 2024

bursa 2016 projeleri

bursa 2016 projeleri

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin yazarlarından Ersel Peker bugünkü yazısında Recep Altepe'nin hayata geçirdiği projeleri kaleme aldı. İşte Ersel Peker'in o yazısı..

Tarihi Bursa Evleri Kültür Adası Projesi hayata geçiyor!

Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarının başında gelen Ördekli Kültür Merkezi ile Tayakadın Camii arasında kalan bölge, Osmangazi Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje ile cazibe merkezi haline gelecek.

Recep Altepe: Prestij yatırımlar dönemini yaşıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ‘prestij’ yatırımların ilk kez bu dönemde bir bir hizmete alındığını söyledi.

Bursa'da 2016 projelerine 1 milyar 198 milyon TL ayrıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında 1 milyar 198 milyon lira yatırım bütçesiyle yeni projelere imza atacak. Kamulaştırmalar, imar, ulaşım ve yeşil alanlar için ayrılan bütçe ise 2016 yılında 80 milyon lira olacak.

BTSO üyeleri Bursa projelerini inceledi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 7’nci Meslek Komitesi üyeleri, BTSO tarafından hizmete açılan Enerji Verimliliği Merkezi’nde incelemelerde bulundu. MESYEB’i de ziyaret eden komite üyeleri her iki merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020!

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirliler ev sahibi olacak. İşte TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020...TOKİ Bursa ucuz konut projeleri başvuru şartları 2020...

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Bursa’nın sahil projeleri bakanlıkta!

Bursa sahil plan ve projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu.Hazırlanan proje ve kıyı planları bakanlık tarafından prensipte beğenildi.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Bursa Orhangazi'nin vizyon projeleri için plan hazır!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Ersel Peker bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'deki projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Halk GYO Bursa Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Bursa Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonucu 2016!

Alt gelir grubu kapsamında hayata geçirilen TOKİ Bursa Gürsu projesinde kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi. İşte Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonucu 2016 listesi...

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016!

“Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 12 adet konutun kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016...

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

bursa 2016 projeleri Haberi

bursa 2016 projeleri

Bu herkes için göreceli bir durum.

Ama şu bir gerçek ki, Bursa’nın pek çok özelliklerinin yanında aynı zamanda bir deniz kenti olduğu kimliğini bu şehre kazandıran isimdir Recep Altepe.

Geçmişte Bursa’nın sahillerinin keyfini şehrin birtakım elit kesiminin yanı sıra İstanbul, Ankara ve Eskişehir’den bilip gelenler çıkarırdı.

Bugün tam tersi durum yaşanıyor.


Karacabey Boğazı’ndan başlayıp Gemlik Narlı’ya kadar uzanan 115 kilometrelik deniz sahilimizin her köşesinde sahil düzenleme çalışmalara sürüyor.

Ayrıca yaz sezonu boyunca her gün şehrin değişik mahallelerinden taşınarak Büyükşehir Belediyesi’nin Mavi Tur gezi gemileriyle halkın denizle buluşması sağlanıyor.

Böylece Bursa’da yaşayanlar denizle tanışıyor.


Bu arada, kentimizin deniz sahilini oluşturan ve her geçen gün sorumsuzca kirletilen Gemlik Körfezi’nin kurtarılması için BUSKİ tarafından 140 milyon liraya mal olacak arıtma tesislerinin yapımı sürüyor.

Akıbeti bugün için yeterince kavranamasa da 2017...