25 / 04 / 2024

bursa Akın Trend evleri

bursa Akın Trend evleri

Akın Trend Evleri'nde fiyatlar 310 bin liradan başlıyor. 2015 Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek olan projede havuz, otopark, çocuk oyun alanları, sauna,oyun odaları, spor salonu bulunuyor...

Akın Trend Bursa satış ofisi!

Dairelerin 3+1 ve dubleksten meydana geldiği projede 96 adet daire bulunuyor. Proje Bursa İl'inde yükseliyor. Akın Trend Bursa satış ofisi telefon numarası 0224 247 87 89 olarak belirlendi.

Bursa Akın Trend güncel fiyatları!

Akınlar Group tarafından hayata geçilen projedeki dairelerde 20 Haziran' dan itibaren yaşam başlayacak. Bursa Akın Trend güncel fiyatları 3+1' ler 310 bin TL' den başlıyor.

Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor!

Dünyanın en ilginç yeryüzü oluşumlarından biri olarak kabul edilen Kapadokya bölgesindeki peribacaları, kar altında eşsiz bir güzelliğe büründü. Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor.

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

Nuri Akın kimdir?

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

Hamdi Akın: Bursa master plansızlığa en iyi örnek!

Türkiye 'de master plansızlığa en güzel örneğin Bursa olduğunu ifade eden Hamdi Akın, İstanbul'a çok yakın olan Gemlik dururken neden Yenişehir'e havalimanı yapıldığını anlayamadığını dile getirdi...

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Hamdi Akın'dan 3.havalimanı eleştirisi!

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...

Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!

BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı...

Hamdi Akın'dan 3. havalimanı açıklaması!

Hamdi Akın'dan havalimanı açıklaması geldi. Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

bursa Akın Trend evleri Haberi

bursa Akın Trend evleri


Akın Trend projesi Akınlar Group imzası ile inşa ediliyor. Proje Bursa'da yer alıyor.


Bursa Akın Trend Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje kapsamında 96 adet daire bulunuyor.


2014 Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek olan Akın Trend Evleri’nden yüzde 1 KDV imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Akın Trend Evleri fiyat listesi: 

174 metrekare 3 oda 1 salon daireler 310 bin TL, 337 metrekare dubleks daireler ise 510 bin liradan satışa sunuluyor. 


Bursa Akın Trend Evleri 'nde;  sauna,oyun odaları, spor salonu, havuz, otopark, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Akın Trend İletişim

Telefon: 0224 247 87 89

Web: