19 / 04 / 2024

Bursa Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdür Vekili Bayram Okumuş

Bursa Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdür Vekili Bayram Okumuş

Bursa Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdür Vekili Bayram Okumuş, "İl genelinde 540 hektarlık alan riskli ilan edildi. Bu bölgelerdeki 45 bin 993 bina ve konutta 125 bin 707 kişi yaşıyor" dedi

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Emin Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt tarafından kuruldu.

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yüksel tarafından kuruldu.

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdür Vekili Bayram Okumuş Haberi

Bursa Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdür Vekili Bayram Okumuş


MUSIAD Bursa Şubesi'ne konuk olan Okumuş, facia riskini bertaraf edecek kentsel dönüşüm çalışmaları yapılırken şehirlerin kimliklerinin dikkate alınacağını söyledi. Bursa Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdür Vekili Bayram Okumuş, kentsel dönüşümün amacının, depremde yıkılma ihtimali yüksek yapıların yerine güvenli binalar inşa etmek olduğunu söylerken, "Bir daha can kaybı yaşanmaması için çaba harcıyoruz" dedi. 


Bursa'da riskli alan olarak tespit edilen kentin doğusundaki bölgelerde dönüşümün kesin yapılacağını belirtirken, ürkütücü rakamlar da verdi. Okumuş, "İl genelinde 540 hektarlık alan riskli ilan edildi. Bu bölgelerdeki 45 bin 993 bina ve konutta 125 bin 707 kişi yaşıyor" dedi. 7'de Bursa'da 125 bin kişi, büyük bir depremde yıkılma ihtimali yüksek olan çok katlı veya mühendislik bilgisinden yoksun müstakil gecekonduda yaşıyor. 


Yeni...