29 / 03 / 2024

Bursa Balat Life Nar Evleri nerede

Bursa Balat Life Nar Evleri nerede

Bursa Balat Life Nar Evleri 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Life Nar projesi içerisinde 13 adet dükkan da yer alıyor.

Balat Life Nar Evleri nerede?

Balat Life Nar projesi 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Balat Life Nar Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Andapark Balat 2 sitesinde dava sürüyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bursa Nilüfer Andapark Balat 2 sitesindeki dava hakkında açıklama yayınladı. 

Trend GYO Balat 2'nin yapı kullanım izin belgesini aldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İli, Nilüfer ilçesinde yer alan Balat 2 projesinin yapı kullanma izin belgesini aldı..

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Bursa Gold Life'ta yaşam başladı!

Makaza Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Life Evleri'nin anahtarları ve kat mülkiyetli tapuları daire sahiplerine teslim edildi ve konutlarda yaşam başladı.

Central Balat Bursa’nın en yüksek binası olacak!

Balat'ta 40 yıllık Taşyakan tecrübesiyle yükselen Central Balat, bir arada sunduğu iş, alışveriş ve yaşam alanı konseptleriyle Bursa'nın yeni simgesi olmaya geliyor.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

'Akıllı ev' Anadolu'da yaygınlaşıyor!

Hager | Berker'in tasarım ödüllü akıllı ev çözümleri, Bursa'da hayata geçirilen Balat Life Nar projesinde kullanıldı.

Bursa Balat Yolu hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Yakın Çevre Yolu’nu Bursa-Mudanya karayoluna bağlayan Balat Yolu açıldı

İnşaatçılar rotayı Bursa'ya kırdı!

Bursa'da sanayi yatırımlarının yanı sıra inşaat yatırımları da hız kesmiyor. Bursa'nın Balat ve Nilüfer semtleri gayrimenkul yatırımlarında öne çıkan semtler.

Life Point 101 Bursa fiyatları!

Toplamda 101 adet daireden meydana gelecek olan Life Point 101 Bursa projesi 3 bin 558 metrekare alanda yükseliyor. İşte, Life Point 101 Bursa fiyatları...

Bursa Balat Life Nar Evleri nerede Haberi

Bursa Balat Life Nar Evleri nerede

Balat Life Nar Evleri sosyal alanları içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, otopark, dinleme yerleri, kamelya mevcut. Balat Life Nar projesi 14 dönüm arazi üzerinde bulunuyor. 7 blok şeklinde yükselen projede daireler 190 metrekare net alana sahip.


Bursa'da inşa edilen, 14 dönüm arazi üzerinde yayılan Balat Life Nar Evleri 14 adet bahçe katı ve dubleks daireler den meydana geliyor. Proje toplam 84 daireden oluşuyor. 


Balat Life Nar projesinde 13 adet dükkan bulunuyor. Projede yer alan dükkan alanları 110 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor. Bursa Balat Life Nar Evleri RC Yapı imzası taşıyor.


Adres:Balat Mh. Sıhhiye Cd. 54. Sk. OFFICE 4200 Kat:3 No:34 Nilüfer BURSA

Balat Life Nar iletişim

Tel +90 224 242 37 22

Web: [email protected]

Beyza...