26 / 04 / 2024

bursa bungalov evleri

bursa bungalov evleri

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Türkiye’nin en iyi bungalov evleri nerede? Bungalov ev nerelerde?

Bungalov evler son dönemin tatil için tercih ediliyor. Doğa içinde sessiz, dingin bir tatil geçirmek isteyenler bungalov tatili düşünmeye başlıyor. Peki “Bu bungalov evler nerelerdedir?” İşte detaylar!

İzole tatil anlayışı bungalov satışlarını patlattı!

Koronavirüs nedeniyle tatile çıkanların büyük bir kısmı izole tatil için yazlık evleri, eğer yoksa tekne ya da bungalov evleri tercih ediyor.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler yaptırdı!

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Prestij Hayat Bakyapı fiyat 2017!

Prestij Hayat Bakyapı fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Bursa Prestij Evleri'nde teslimler Nisan 2019'da gerçekleştiriliyor...

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları!

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Orange City Bursa'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

bursa bungalov evleri Haberi

bursa bungalov evleri

Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6 için Bursa’da yaptırdığı bungalov evler şiddetli yağış nedeniyle dayanamayıp yıkıldı...

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisinin altıncı filminde; bir uçağın Afrika'nın ıssız bölgesine düşmesi sonrası başından geçen maceraları anlatacak. Çekimler, Bursa Karacabey'deki Longoz Ormanları'nda yapıldı.

Longoz'da Afrika ortamı yaratmak isteyen Gökbakar, alana bungalov evler inşa ettirdi. Çekimleri tamamlanan filminden geriye kalan set alanı Karacabey Belediyesi'ne hediye olarak bırakıldı. 

Set alanını merak edenler bölgeye akın etti. Ancak evler kar yağmura dayanamadı. Hepsi birer birer yıkıldı.  Şahan Gökbakar'ın, yıkılan evleri yeniden yaptıracağı iddia ediliyor.

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler...