19 / 04 / 2024

Bursa Çimento ulaşım

Bursa Çimento ulaşım

Bursa Çimento yönetim komitesini yayınladı. Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. yönetim komitesini yayınladı.

Bursa Çimento finansal tablo değişikliğini yayınladı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento finansal tablo değişikliğini yayınladı. İşte Bursa Çimento finansal tablo değişikliği...

Bursa Çimento atık ısıdan enerji üretme yatırımını devreye aldı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento Fabrikası atık ısıdan enerji üretme yatırımını devreye aldı.

Bursa Çimento denetim, yönetim ve risk saptanması komitesi oluşturdu!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento yönetim kurulu toplantısı sonucunu yayınladı. Firma, denetim, yönetim ve risk saptanması komitesi oluşturdu.

Bursa Çimento yeni bir ürettim hattı kuruyor!

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento yeni bir ürettim hattı kuruyor. Firma bu doğrultuda ÇED Raporu hazırlanması için gerekli girişimlerde bulundu...

Tuğrul Dirimtekin Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Bursa Çimento tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Mehmet Celal Gökçen'in istifa etmesi üzerine Tuğrul Dirimtekin Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu...

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Bursa'da ulaşıma çözüm: Hızlı kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak 6,5 kilometrelik kestirme yolun 3,5 kilometresinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Bursa'ya teleferik müjdesi!

Bursa'yı daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'den Teferrüç istasyonuna teleferikle ulaşımı kolaylaştıracak projede önemli bir adımı daha attı.

Bursa’ya Veledrom müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Recep Altepe, Sağlıklı Kentler Birliği’nin ‘Bisiklet Etkin Bir Ulaşım Aracı Bursa Çalıştayı’nda daha sağlıklı bir Bursa hedefiyle, kente bir ‘Veledrom’ kazandırılacağını söyledi.

Bursa Çimento Genel Müdürü görevden ayrıldı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Genel Müdür Mürsel Öztürk'ün 30 Mart 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, karşılıklı mutabakatla görevinden ayrılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bursa Çimento ulaşım Haberi

Bursa Çimento ulaşım

Bursa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Burhan EVCİL, 01 Ocak 2015 tarihi itibariyle Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarımızdaki Yönetim Kurulu Üyeliklerinden ve Şirketimiz Kurumsal Yönetim Komitesi ile Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliklerinden istifa ederek ayrılmıştır. Sayın Burhan EVCİL'e bu güne kadar Şirketimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar...