26 / 04 / 2024

Bursa DownTown daire fiyatları

Bursa DownTown daire fiyatları

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen DownTown projesinde konut satışları hızlandı. Toplam 100 bin metrekare alanda yükselen proje Bursa'da inşa ediliyor.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Bursa'da daire dolandırıcılığı soruşturmasında tutuklama kararı!

Bursa'da bir kişiyi inşaat firmasından alacağı olan 65 bin liranın ödeneceği bahanesiyle 3 bin lira dolandıran şüpheli hakkında tutuklama kararı alındı. 

Bursa'da heyelan nedeniyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen heyelan sebebiyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı.

DownTown Bursa ev satış fiyatları!

Atış Yapı imzasıyla Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen DownTown Bursa projesi toplamda 668 adet daireden meydana geliyor. DownTown Bursa 10 blokta, 14 farklı kat planından oluşuyor. 

Bursa DownTown'da satışlar hızlandı!

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen DownTown projesinde konut satışları hızlandı. Toplam 100 bin metrekare alanda yükselen proje Bursa'da inşa ediliyor.

Bursa DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı!

Bursa’da, Nilüfer ve Osmangazi’nin kesişim noktasında 155 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı.

Bursa Downtown fiyatları!

Bursa Downtown fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen projede 668 özgün yaşam alanı yer alıyor. 

Bursa DownTown nerede?

Bursa DownTown projesi Atış Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 10 blokta 14 farklı kat planından oluşan projede fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Peki Bursa DownTown nerede inşa ediliyor?

DownTown Bursa lansman fiyatları 2018!

Atış Yapı'nın Bursa Osmangazi'de hayata geçirdiği DownTown Bursa projesinde lansmana özel avantajlar sunuluyor..

DownTown Bursa teslim tarihi!

Bursa Osmangazi'de hayata geçirilen DownTown Bursa projesinde lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

DownTown Bursa fiyat listesi!

Atış Yapı imzası ile İstanbul, İzmir, Ankara ve Mudanya yollarının kesişme noktasında yükselen DownTown Bursa projesinde temel Mayıs ayında atılacak..

DownTown Bursa geliyor! Yeni proje!

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Prestij Hayat Bursa daire fiyatları!

Toplam 1.518 bağımsız üniteden meydana gelen Prestij Hayat Bursa daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje teslimler 30 Nisan 2019 yılında yapılacak.

Bursa DownTown daire fiyatları Haberi

Bursa DownTown daire fiyatları

Atış Yapı imzasıyla Bursa'da hayata geçirilen DownTown projesi temelden yükselmeye başladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplam 100 bin metrekare alanda inşa edilen DownTown projesinde konut satışları hızlandı. 

8 yaşam bileşeniyle Bursa'da son yıllarda gerçekleştirilen en büyük hacimli projeler arasında yer alan DownTown Evleri Nilüfer ve Osmangazi'nin kesişim noktasındakin proje 155 milyon dolar yatırımla hayata geçiyor.

Proje ile ilgili konuşan Atış Yapı CEO'su Ahmet Atış, "Konutların hem satış hızı, hem de kamuoyunda yansımaları çok güçlü" dedi.