29 / 03 / 2024

Bursa Emir Sultan yeni otopark

Bursa Emir Sultan yeni otopark

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hızlandırdı.

Duklia Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duklia Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Emir Sultan Bayraktar tarafından kuruldu.

Duklia Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Kuruldu!

Duklia Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Şişli'de Emir Sultan Bayraktar tarafından kuruldu.

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emir Çelik  ve Osman Bingöl tarafından kuruldu.

Bursa'da yıkılan okul binalarının yapımı TBMM'de!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Emir Sultan'a otopark takviyesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hızlandırdı.

Hançerli Fatma Sultan Medresesi restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi bakımsızlık ve yangınlarda büyük hasar gören Fatma Sultan Medresesi'ni restore etti.

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Bursa Emir Sultan'a bin metrekarelik park!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Emir Sultan’da kamulaştırılan bin metrekare alana yapılacak park ile bölgenin nefes alacağını dile getirdi.

Hançerli Fatma Sultan Medresesi'nde sona gelindi!

Bursa’yı çağdaş bir geleceğe taşırken, kentin kültürel değerlerini de gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından, yeni bir kültür merkezi olarak, Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak Hançerli Fatma Sultan Medresesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

İzmir Emir Sultan Türbesi gün yüzüne çıktı!

Kentin turizm potansiyelini geliştirmek için sahip olduğu zengin tarihi dokuyu ayağa kaldırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamdaki değerli eserlerden birini daha gün yüzüne çıkardı.

İzmir Emir Sultan Türbesi restore edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli tarihi yapılarından olan Emir Sultan Türbesi’ndeki restorasyon ve düzenleme çalışmalarıyla kentin önemli bir değerini daha gün ışığına çıkardı.

Emir Sultan Türbesi açılmayı bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, restorasyonu tamamlanan Emir Sultan Türbesi ve Haziresi içerisinde yer alan mescidin amacına uygun olarak kullanılması gerektiğini söyledi.

Bursa FSM Bulvarı, Şanzelize oluyor!

Bursa’nın en prestijli caddelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında gerçekleştireceği revizyonla ‘Şanzelize’ benzeri görüntüye kavuşacak.

Bursa Emir Sultan yeni otopark Haberi

Bursa Emir Sultan yeni otopark

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hız verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ekibiyle birlikte Derebahçe ve Emir Buhari Kültür Merkezi bölgelerinde yer tespiti yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa’nın nirengi noktalarından biri olan bu özel ve güzel bölgeyi ‘inşallah’ otoparkları, sosyal ve yeşil alanları ile daha yaşanabilir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Alinur Aktaş, Emir Sultan semtine yapılacak otopark ve sosyal donatı alanları için de yerler baktı. Başkan  Alinur Aktaş’a ziyaretinde, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mollasalih ile Büyükşehir bürokratları ve meclis üyeleri de eşlik etti. İlk olarak Derebahçe mevkiine gelen Başkan Alinur Aktaş, daha sonra temaslarını Emir Buhari...