25 / 04 / 2024

Bursa Gürsu kura sonucu

Bursa Gürsu kura sonucu

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Evleri'nde daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. İşte TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonuç listesi...

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Gürsu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Gürsu 2020 ödeme planı nasıl? İşte projelerle merak edilen detaylar...

Bursa Gürsu Sağlıklı Hayat Merkezi Mart'ta açılacak!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde yapımı devam eden Sağlıklı Hayat Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Merkezin 2019 yılının Mart ayında hizmete açılması planlanıyor.

Bursa Gürsu, Büyükşehir ile dönüşecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik değerlendirme toplantıları kapsamında Gürsu'da muhtarlarla bir araya geldi.

Bursa Gürsu ve Kestel yatırımları masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ilçenin ardından Gürsu ve Kestel’i de ziyaret ederek, 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımları masaya yatırdı

Bursa Gürsu kura sonucu Haberi

Bursa Gürsu kura sonucu

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde daire fiyatları 49 bin 429 TL ile 73 bin 989 TL arasında değişiyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonuç listesi...


TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projede kura çekimi bu sabah Bursa Gürsu Belediyesi Meclis Salonu'nda saat 12:00’da yapıldı. 


Satış bedelleri KDV hariç bedeller olup, 3065 sayılı yasa kapsamında geçerli KDV oranı üzerinden Katma Değer Vergisi tutarı konutun teslimi öncesinde peşin tahsil edilecek, ayrıca vade sonuna kadar altı aylık artış dönemlerinin başında borç bakiyesine uygulanan artış tutarı üzerinden KDV tahsil edilecek.



TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonuç listesi!

Kura sonucu için