25 / 04 / 2024

Bursa imar müjdesi

Bursa imar müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den yeni tip imar yönetmeliğinin uygulaması 2016 yılına ertelenmesi için söz aldı.

İçerenköylülere imar müjdesi! Hiç kimsenin imarla ilgili bir metrekare bile kaybı olmayacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköylü halka imarla ilgili müjdeli haberi verdi. İlgezdi: ''İçerenköy’ün imar sorunu çözülmüştür, mahalleli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

Van Gevaş'a imar müjdesi!

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

İzmir Harmanlı bölgesine imar müjdesi!

İzmir'de Çiğli Belediyesi uzun yıllardır çözüm bekleyen Harmandalı bölgesinin imar sorununu yüzde 60 oranında çözecek olan imar planı düzenlemesini Belediye Meclisinde görüştükten sonra onanması için İzmir Büyükşehir Belediyesine iletti. 

Büyükçekmece'nin 6 mahallesine imar müjdesi!

Büyükçekmece Belediye Meclis toplantısı Eylül ayı birinci oturumu düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Akgün, 6 mahalleye imar müjdesi verdi.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Manisa'ya imar müjdesi!

Ankara’ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Ergün Bakan Kurum’dan Manisa için imar müjdesi aldı.

 Murat Kurum'dan Başakşehir Şahintepe'ye imar müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak, Şahintepe'dekilerin  çok temel, hızlıca çözüm bekledikleri imar ve imardan kaynaklı durumlarla alakalı sorunlarına dair bir süredir çalıştıklarını belirtti.

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Bursa imar müjdesi Haberi

Bursa imar müjdesi


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve 1 Ocak 2016'da yürürlüğe girecek olan 'yeni tip imar yönetmeliği' uygulamasının 2016 yılı sonuna kadar ertelendiğini müjdeledi. Bakan Güllüce ile yaptıkları görüşmeler sonucu mevcut imar planlarının 2016 yılı sonuna kadar devam edeceğinin sözünü aldıklarını hatırlatan Başkan Altepe, "Bakanımız Ankara'da gerekli işlemleri yapıp, kararın resmi gazetede yayınlanacağını bildirdi.  Karar inşaat sektörümüz için hayırlı olsun" dedi. 


KONU ANKARA'YA TAŞINDI 

Bursa'yı sağlıklı bir geleceğe taşımak için çaba gösteren Büyükşehir Belediyesi, kentin yarınını da garanti altına alacak yine önemli bir adım attı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar yönetimlerinde yeni bir tip yönetmelik çıkarılması konusunda geçtiğimiz yıl bir faaliyet başlatmış ve kentlerdeki mevcut imar yönetmeliklerinin yerine...