24 / 04 / 2024

bursa imo Fatih Söylemez

bursa imo Fatih Söylemez

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Söylemez kimdir? Fatih Söylemez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Söylemez..

Bursa'daki binaların yarısı riskli!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ile İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şehirdeki deprem riskini anlattı. Er ve Albayrak binaların yüzde 50'sinin mühendislik hizmeti almamış olduğunu söyledi.

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Bursa İMO'dan emsal artışına tepki!

İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirerek, “Emsal artışı tamamen ranta dayalı bir sistem haline geldi." dedi.

Bursa FSM Bulvarı, Şanzelize oluyor!

Bursa’nın en prestijli caddelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında gerçekleştireceği revizyonla ‘Şanzelize’ benzeri görüntüye kavuşacak.

Fatih Vardar: Beton kullanımında bilinç oluşmalı!

Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurultaya katılan Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda yeterince bilinçli olmadığına dikkat çekti.

Bursa Kefensüzen Camii yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Han döneminde yaptırılan ve zamanla kullanılamaz hale gelen Doğanbey Mahallesi’ndeki Kefensüzen Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore ediliyor.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

Fatih Vardar: Konut alırken denetim sorulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, “İnsanlar konut alırken mutfağını, banyosunu değil betonunu, denetimi sormalı. Müteahhitler de daha kaliteli ama fiyatı biraz daha yüksek betonu tercih etmeli.” dedi

İMO Bursa Şubesi'nden genç mühendislere destek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak,Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'ü ziyaret etti.

İMO Bursa Şubesi seçimlerini Çalışma Grubu kazandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu 2. günde gerçekleştirilen seçimlerle tamamlandı. İki listenin yarıştığı seçimlerde Çalışma Grubu Yönetim Kurulu üyeliklerini 6-1 kazandı.

Bursa'daki dönüşüm çalışmaları hızlanmalı!

İMO Bursa Çalışma Grubu'nun başkan adayı İnşaat Mühendisi Maksut Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Canbazoğlu ve Seçim Koordinasyon Yetkilisi Ali Kamil Goral, Kentsel dönüşüm konusunda açıklamalarda bulundu.

İMO Bursa Şubesi'nden İskele Sistemleri Semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından Peri Kalıp işbirliği ile 'İnşaat Sektöründe Endüstriyel Kalıp ve İskele Sistemleri' semineri düzenlendi, düzenlenen seminerde, kalıp iskeleleri ve dikkat edilmesi gerekenler aktarıldı.

bursa imo Fatih Söylemez Haberi

bursa imo Fatih Söylemez

Fatih Söylemez kimdir?

Fatih Söylemez, 31 Ocak 1981`de Bursa`da doğdu. Liseye kadar Bursa Özel Namık Sözeri Lisesi`nde okudu. 2003 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


Aynı yıl YTÜ`de İnşaat Mühendisliği Yapı Anabilim Dalı`nda yüksek lisansa başladı ve 2006 yılının ilk yarısında başarıyla mezun oldu. 


Yüksek lisans eğitimi boyunca çeşitli firmalarda çalışan Fatih Söylemez 2007 yılında İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi`nde Proje Denetim Görevlisi olarak işe girdi. 5 yıl görev yaptığı odadan kendi işini kurmak amacıyla ayrılarak Proje81 | Tasarım & İnşaat adlı proje ofisini kurdu. 


Halen kendi firmasında iş yaşamını idame ettiren Söylemez, 2009 yılında evlenmiş ve 2013 yılında bir kız çocuk sahibi...