27 / 04 / 2024

Bursa jeotermal kaynak saha ihalesi

Bursa jeotermal kaynak saha ihalesi

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İnegöl ve Orhangazi'de 3 jeotermal sahayı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalelerin son teklif verme tarihi 24 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Ağrı'da jeotermal kaynak bulunan alana 50 yataklı hastane!

Ağrı Valiliği İl Özel İdaresince, sondaj çalışmalarında 48 derecelik sıcaklığa sahip jeotermal kaynak bulunan alana 50 yataklı Fizik Tedavi Hastanesi kazandırılacak.

Muğla'da bazı sahalar jeotermal kaynak için ihaleye çıkıyor!

Muğla’nın ünlü turizm cennetleri Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz’deki sahalar ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan, jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arayacak. Bulması halinde 30 yıl işletecek..

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükseliyor!

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor. İhale bedeli 20 milyon 912 bin TL olan müze için sanatsal çalışmaları ve kamulaştırma bedelleri ile birlikte toplam 35 milyon TL kaynak kullanılacak.

Manisa'da jeotermal santral çalışmaları için acele kamulaştırma!

Manisa İli Sınırları İçerisinde Yer Alan 2012/27 Numaralı Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsat Sahasında Yapımı Devam Eden Jeotermal Enerjiye Dayalı Santral Çalışmaları Kapsamında Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Valiliği'nden 4 jeotermal kaynak işletme sahası ihalesi!

İzmir'in 17 ilçesindeki 50 jeotermal kaynak arama sahasıyla 4 jeotermal kaynak işletme sahası için İzmir Valiliği tarafından ihaleye çıkılacak.

Bursa Görükle'ye yeni bulvar!

Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

Bursa Mandıras Deresi ıslahında sona gelindi!

Son 5 yılda altyapı yatırımlarına 1 milyar 300 milyon TL’den fazla kaynak aktaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, olası sel baskınlarına karşı 25 derede aralıksız sürdürdüğü ıslah çalışmaları kapsamında Kestel Mandıras Deresi’ndeki çalışmaları da tamamlama aşamasına getirdi.

Denizli'de 33 jeotermal saha ihalesi!

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi 21 Mart'ta!

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kocasinan İlçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 21 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek.

Aksaray'da 2 adet jeotermal alan ihalesi yapılacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Güzelyurt ve Merkez'de bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak Arama sahasını ihaleye çıkarıyor. İhalesi 9 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gaziantep'te 3 jeotermal alan ihalesi yapılacak!

Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Şehitkamil ve Oğuzeli'ndeki 3 jeotermal kaynak alanı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 16 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kayseri Kocasinan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi!

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kocasinan'da bulunan Jeotermal Kaynak arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Alanın ihale bedeli 28 bin 467,99 TL olarak belirlendi.

Erzincan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi yapılacak!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Jeotermal Kaynak/Doğal Mineralli Su/Jeotermal Kökenli Gaz sahasını 3 yıllığına ihaleye çıkardı. İhalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa jeotermal kaynak saha ihalesi Haberi

Bursa jeotermal kaynak saha ihalesi

JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR RUHSAT SAHALARI AÇIK İHALE USULÜ İLE İHALE EDİLECEKTİR


Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:


1 - İhale Konusu İşler:

5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10. maddesinin 1. fıkrası (c) bendi ve aynı Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17. maddesi hükümleri kapsamında, aşağıda bilgileri verilen Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Ruhsat sahalarının, 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Artırma Usulü ile ayrı ayrı ihaleleri yapılacaktır.


1) Bursa İli, İnegöl İlçesi, Alanyurt-İmamlık mevkii, H23d4 pafta ve 47,44 hektar alana sahip, ER-3288335 nolu ekte koordinatları verilen saha,


2) Bursa İli, Orhangazi İlçesi, Keramet mevkii, G22c3/G22c4/H22b2 paftaları ve 2.600,00 hektar alana sahip, ER-3275446 nolu ekte koordinatları verilen saha,


3) Bursa İli, İnegöl İlçesi, Karacakaya mevkii, I23a2...