19 / 04 / 2024

bursa konut fiyatları 2021

bursa konut fiyatları 2021

İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, konut fiyatlarındaki yükselişin en önemli faktörlerinden birinin ise inşaat malzemelerine yapılan zamdan kaynaklandığına dikkat çekiyor. 

Bursa'da konut fiyatları fırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'daki kentsel dönüşümle ve reskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa'da 2020'de 144 bin konut satıldı!

Bursa'da 2020'de 144 bin konut satıldı. Satışlarda aslan payı 38 bin 195 konut satışı ile Nilüfer'de. Peki 2021'in ilk ayında Bursa'da konut satışları ne oldu?

Sahte ilanları engelleyen düzenlemenin devreye girmesi Bursa'da konut fiyatlarını düşürdü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığının sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için getirmiş olduğu ilan yasağının uygulanmaya başlamasıyla Bursa'da konut fiyatlarında gerileme görüldüğü kaydedildi.

Bursa’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 23,95 arttı!

Son dönemlerde konut satışlarında ciddi bir artış gösteren Bursa’da, satılık konut fiyatları yüzde 23,95 oranında arttı. En çok tercih edilen bölgeler  İznik, Gemlik, Nilüfer, Orhangazi ve Kestel oldu.

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

4 büyük ilde konut fiyatları arttı!

Endeksa verilerine göre, kasım ayında Ankara hariç İstanbul, İzmir, Antalya ve Bursa’da konut fiyatları arttı. 4 ilde yaşanan bu artış Türkiye'de konut fiyatlarında da yüzde 0,09’luk artışa yol açtı.

Konut fiyatları son 6 ayda yüzde 5,3 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, satılık konut fiyatları son 6 ayda yüzde 5,3 arttı. Satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da yükseldi..

Konut fiyatları Eylül'de en çok Bursa'da arttı!

İş Bankası'nın desteği ile hazırlanan REIDIN GYODER yeni konut fiyat endeksi ile REIDIN Emlak Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 0.79 yükselirken en çok artış yüzde 2.07 ile Bursa'da kaydedildi.

İnegöl'de konut fiyatları yükseldi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde konut fiyatlarında yükseliş yaşanıyor. İnegöl'de binaların metrekare fiyatları 2 bin TL'ye yaklaştı.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Konut fiyatları en çok Bursa'da arttı!

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Rapora göre konut fiyatları en çok Bursa'da arttı.

Konut fiyatları en çok Bursa'da arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi ve REIDIN Emlak Endeksi Mart ayı sonuçları açıklandı. Mart ayında konut fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir Bursa oldu.

Bursa'da konut fiyatları yüzde 25 arttı!

Bursa'da konut fiyatlarında yüzde 25, konut kiralarında ise yüzde 30-35'e varan artış gözlemlendi. Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Çelebi, bölgede kentsel dönüşüm etkinin olduğunu söyledi.

Yenişehir'de arsa ve konut fiyatları arttı!

Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, Bursa Yenişehir'de arsa ve konut fiyatlarının yükseldiğini açıkladı.

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marka Rezidans Bursa projesinde ödeme kampanyası 29 Ocak'a kadar devam ediyor...

bursa konut fiyatları 2021 Haberi

bursa konut fiyatları 2021

Dünya Konut Günü, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun aldığı kararla 1985'ten beri her 13 Ekim tarihinde dünya çapında kutlanıyor. Bursadabugün'den Sema Üstüntaş'ın haberine göre; İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, konut fiyatlarındaki yükselişin en önemli faktörlerinden birinin ise inşaat malzemelerine yapılan zamdan kaynaklandığına dikkat çekiyor. 

"KONUT, SOSYAL BİR İHTİYAÇTIR"

İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, konuya ilişkin açıklamasında "Dünya Konut Günü, 1985 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda alınan bir karardır. Konut, sosyal bir ihtiyaçtır. Özellikle yerleşik hayata geçtikten sonra insanların ihtiyaç duyduğu en önemli sosyal materyale sahiptir. Her ailenin sosyal alanda barınma ihtiyacı vardır. Aynı zamanda barınma ihtiyacı herkesin anayasal hakkıdır. Dolayısıyla konut, insanlık açısından önemli bir mihenk taşıdır. Biz de meslek grubu olarak bu alanda çalışmalar yapıyoruz. İnsanoğlunun...