25 / 04 / 2024

bursa koru park fiyat

bursa koru park fiyat

Koru Park Evleri kapsamındaki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor, Korupark 'ta fiyatlar 202 bin liradan başlıyor

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa’daki Macera Parkı'nın inşaatı tam gaz devam!

Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler’de 50 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Macera Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

bursa koru park fiyat Haberi

bursa koru park fiyat

Torunlar GYO tarafından inşa edilen Korupark projesi 1.400 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamındaki 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


Bursa Korupark 'ta fiyatlar 202 bin liradan başlıyor. Korupark Evleri 'nden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Korupark 'ta; alışveriş merkezi, çocuk eğlence merkezi, sinema, fitness club, tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, pilates salonu, Türk hamamı, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Koru Park 'ta sosyal alanları yanı sıra; jeneratör, 24 saat güvenlik, otopark, temizlik hizmeti, hatırlatma hizmeti, çiçek gönderim hizmeti, kuru temizleme hizmeti, ısı ve gaz dedektörleri mevcut.


444 22 02

http://www.koruparkevleri.com.tr

Ceren...