19 / 04 / 2024

Bursa Mesudiye Plajı

Bursa Mesudiye Plajı

Mudanya İlçesi Mesudiye Mahallesinde bulunan Mesudiye plajı Valilik İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile halk plajı ilan edildi.

Bursa Mesudiye sahiline 1 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yaklaşık 1 milyon TL’lik sahil düzenleme yatırımı ile Mudanya’nın en batısındaki Mesudiye sahili de vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunuyor.

Bursa Mesudiye Plajı halk plajı oldu!

Mudanya İlçesi Mesudiye Mahallesinde bulunan Mesudiye plajı Valilik İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile halk plajı ilan edildi.

Kurşunlu'da kadınlar plajı çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu’da yaptırılan Kadınlar Plajı’nda çalışmalar hızla sürürken, plajın bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi amaçlanıyor.

Bursa Gemlik'e kadınlar plajı yapılacak!

Antalya'da açılan Kadınlar Plajı'nın ardından bir kadınlar plajı da Bursa'da açılıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak

Bursa Narlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik'te inşa edilen Narlı Sosyal Tesisleri, deniz manzaralı dubleks bungalov evleri, ferah restoranları ve iki ayrı plajıyla konuklarını ağırlamaya başladı...

Bursa'da satılık bina

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Osmangazi'de bulunan 190 metrekare binayı satışa çıkardı

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

Akros Çimento'dan Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım

İki yıl önce Türk-Rus ortaklığı ile kurulan Akros Çimento, Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım için gün sayıyor

 

Tansu Çiller'in Kilyos'taki denize sıfır arsasına plaj izni

Kuşadası'nda lüks villa köyü, Beyoğlu'nda oteli bulunan Çillerler, kabul edilen imar planıyla Kilyos'taki denize sıfır arazilerinde plaj yapabilecek. Arazinin denize 100 metre cephesi var

Bursa Mesudiye Plajı Haberi

Bursa Mesudiye Plajı

Mudanya İlçesi Mesudiye Mahallesinde bulunan Mesudiye plajı Valilik İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile halk plajı ilan edildi.


Bursa’nın deniz turizminden de hak ettiği payı alabilmesi için tüm sahillerde hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi’nin başvurusu üzerine Mudanya’nın Mesudiye sahili de halk plajları arasına alındı. İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile halk plajı olan Mesudiye Plajı’ndan da Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında 15 günde bir olacak şekilde deniz suyundan numune alınacak ve sonuçlar kamuoyu ile düzenli olarak paylaşılacak.


Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de artık halk plajı statüsüne giren Mesudiye sahilinde 1200 metrelik bölümde çalışmalara hız verdi. Yürüyüş yolları, otoparklar gibi üst yapı elemanları yapımı tamamlandı. Plajın tesviyesi yapılarak temizlik hizmeti verilmeye başlandı.


Bursa Büyükşehir...