25 / 04 / 2024

bursa metrosunun inşaatı ne zaman başlayacak

bursa metrosunun inşaatı ne zaman başlayacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tamamı yeraltından geçecek şekilde planlanan ve şehrin en yoğun bölgelerini kapsayan 6.2 kilometrelik Yıldırım Metrosu ile 7 kilometrelik Osmangazi Metrosu’nun temelini bu sene içerisinde atmayı planladıklarını söyledi.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nda inşaat yapılamayacak!

Özel Orman Hissedarı Hüseyin Cihangir Dönmez, Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nındaki inşaat yasağını kaleme aldı. 

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'na inşaat yapılamayacak!

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nın 460 dönümlük kısmında inşaat yapılamayacak. Peki bu karar nasıl alındı? Özel Orman Mesul Müdürü Hüseyin Cihangir Dönmez, anlattı...

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

bursa metrosunun inşaatı ne zaman başlayacak Haberi

bursa metrosunun inşaatı ne zaman başlayacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Pınarbaşı Camii'nde kılınan sabah namazının ardından şehrin tarihi bölgelerinde bulunan mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mestan'ın da yer aldığı toplantıya, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile Alipaşa, Alaattin, Pınarbaşı, Alacahırka, Osmangazi, Tahtakale, Molla Fenari, Molla Gürani, Kavaklı, Halil Paşa ve Maksem mahalle muhtarları da katılım gösterdi.

"Tamamı yer altından olacak"

Sanayiyle iç içe yaşayan Bursa’nın hızla geliştiğini ve büyüdüğünü belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Alinur Aktaş, ‘Eski Bursa’ denilen bölgenin özellikle Uludağ'ın akış güzergahında olması nedeniyle bir miktar dezavantajlar yaşadığını, yoğunluğun trafik düzenini ağırlaştırdığını belirtti. Göreve gelir gelmez trafik ve ulaşım konusunda hamleler yaptıklarını, olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, önümüzdeki...