29 / 03 / 2024

bursa mobilya AVMsi

bursa mobilya AVMsi

Türkiye'deki mobilya AVM'lerine bir yenisi ekleniyor. Mobilya sektörünün 55 oyuncusu Bursa'da mobilya AVM'si açmak için harekete geçti. 170 bin metrekarelik alanda kurulacak ve bu yıl temelleri atılacak proje için 400 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor...

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Loda Mobilya 2017 çok iddialı!

Modern çizgisi ile Loda, modüler ve konsept mobilyalarıyla zamanın yeniliklerini yansıtmaya devam ediyor. Mobilya sektörünün kalbi olan Bursa’da gün geçtikçe artan satış grafiğiyle şehri retroyla buluşturuyor.

Bursa'daki olumlu hava mobilya sektörüne de esecek!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜYAP Bursa Fuar Merkezi'nde düzenlenen 14. Uluslararası 'Bursa İnşaat 2016' ve 'IRES Gayrimenkul Fuarı'na giderek İnegöllü inşaat firmaları ve sektörün ileri gelen firmalarını ziyaret etti.

Bursa Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 35'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

Loda Mobilya Bursa'da mağaza açacak!

Loda Mobilya, yeni mağazasını Bursa'da açıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar Bursa'da 5 yeni şube daha açmayı planladıklarını belirtti.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Bursa'daki Kapalı Çarşı restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 10 Ekim'de tarihi Kapalı Çarşı'da çıkan ve 52 dükkânın zarar gördüğü yangının ardından, mobilya ve yorgancılar bölümünde restorasyon çalışması başlattı.

Çilek Mobilya, Ev&Stil Fuarı'nda ilgi gördü!

Çilek Mobilya, renkli modelleriyle fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen fuarda, Çilek odaları ilgi gördü.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

bursa mobilya AVMsi Haberi

bursa mobilya AVMsi

41 milyar TL'lik iç pazar büyüklüğü ve 3,2 milyar dolarlık ihracatıyla Türkiye'nin lokomotif sektörleri arasında yer alan mobilya sektöründe trend olan mobilya AVM'lerine bir yenisi daha ekleniyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre; İnegöl'deki Mobilium, İstanbul Pendik'teki Home City ve Maslak'taki Hom Design Çenter gibi yatırımların ardından Bursa'da yeni bir mobilya AVM'si açılması için hazırlıklar başladı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren 55 şirket, Bursa'da 170 bin metrekarelik bir alanda mobilya ve perde, aksesuar gibi ev ürünlerine yönelik bir AVM açmak için güç birliği yaptı. Bu yıl temelleri atılması planlanan proje için 400 milyon TL'lik yatırım yapılacak.

TEKLİF BEKLİYOR

Mobilya Sanayi iş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Nuri Gürcan, inşaata başlamak için teklif topladıklarını söylüyor. Gürcan, "Mobilya sektörünün 55 temsilcisi olarak 2,5 yıl önce bu...