29 / 03 / 2024

Bursa Mudanya istinat duvarı

Bursa Mudanya istinat duvarı

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Mudanya'da hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 2 arazi satılıyor! 

Mudanya Milli Emlak, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Halilbey ve Aydınpınar mahallelerinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Bursa Mudanya'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Mudanya Belediyesi'nden satılık 22 arsa!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan 22 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O ile tartışılan imar planında yeni gelişme! Belediye resmen müjdeyi verdi!

Bursa Mudanya Belediyesi, mahkeme tarafından ret alan Çağrışan-Göynüklü Bölgesi Revizyon + İlave (Çağrışan -Göynüklü – Aydınpınar Yerleşim Bölgeleri Dışında Kalan Alan) Uygulama İmar Planı çalışmalarının tamamlanarak, askıya çıkarıldığı açıkladı.

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Bursa Mudanya'da binalar analiz ediliyor!

Mudanya Belediyesi, ilçe genelindeki binaların yapı güvenliğinin tespiti için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kent genelindeki binaların dayanıklılığı test edilecek.

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Bursa Mudanya’daki riskli bina eğitime kazandırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'da bulunan riskli yapıyı yıkarak yerine kurs merkezi inşa edecek. 

Bursa Mudanya istinat duvarı Haberi

Bursa Mudanya istinat duvarı

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı.Mudanya Güzelyalı Siteler Mahallesi Kanarya Caddesi’ndeki Aysun kent Sitesi'nin istinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü. 35 metre uzunluğunda ve 4 metre yüksekliğindeki duvarın çökmesi site sakinlerini korkuturken, Mudanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Arama-kurtarma ve polis ekiplerinin incelemesi sonucu 4 bloklu sitenin 17 daireli bir bloğunun boşaltılmasına karar verildi. Evlerini terk etmek zorunda kalan site sakinleri yakınlarının yanına gitti. Aysun kent Yöneticisi İsmet Bayraktar, duvarın çökmesi nedeniyle site sakinlerinin korku içinde yaşadığını belirterek, şöyle dedi: "Bu yaz başında sitemizin önündeki arazi inşaat için kazılıp düzeltildi. Ancak ondan sonra bir daha kimse buraya gelmedi. Son günlerde şiddetli yağışın da etkisiyle istinat duvarımız büyük...