29 / 03 / 2024

bursa orhangazide satılık arsa

bursa orhangazide satılık arsa

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi İlçesi'nde 8 mahalledeki 13 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 9 milyon 270 bin 996 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'de 5.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Orhangazi belediye Başkanlığı, Bursa ili Orhangazi İlçesi'nde yer alan arsayı 2 satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 5 milyon 534 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'de 16 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa İli Orhangazi İlçesi'nde yer alan 18 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 16 milyon 52 bin TL olarak belirlendi.

Bursa'da satılık gayrimenkul 1 milyon 300 bin TL!

Bursa İli Orhangazi ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 300 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı ihale usulü ile 7 Kasım 2013 tarihinde yapılacak...

Orhangazi'de satılık gayrimenkuller: 533 bin liraya!

Orhangazi'de bulunan 17 adet gayrimenkul 23 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık!

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık 2+1 daire 84,96 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede başvurular 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bursa Prestij Elit satılık daire!

Bursa Prestij Elit satılık daire fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Bursa Paradise Life satılık!

Bursa Paradise Life satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.

bursa orhangazide satılık arsa Haberi

bursa orhangazide satılık arsa

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi İlçesi'nde 8 mahalledeki 13 arsayı 9 milyon 270 bin 996 TL'ye satıyor.



Orhangazi Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda listesi bulunan 13 adet gayr-i menkul 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü İhale suretiyle satılacaktır.


 


2 - Bu husustaki ihale 15/02/2017 tarihinde saat 15.00’de encümen toplantı odasında yapılacaktır.


3 - Satışı yapılacak gayr-i menkuller;


4 - 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan Kanunda açıklanan biçimde teklifte bulunmak, gayr-i menkulün tahmini bedel üzerinden yukarıda belirtilen yüzde 3’lük geçici teminatı ve garanti teminatını ihaleden evvel ödemek şarttır.


5 - Katma Değer Vergisi...