20 / 04 / 2024

bursa platin life kuzey

bursa platin life kuzey

Bursa Platin Life Kuzey 'de fiyatlar 179 bin liradan başlıyor, 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projenin teslimlerinin 10 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Platin Life Kuzey fiyatları 169 bin liradan başlıyor!

Yıldırım Platin Life Kuzey 'in fiyatları 169 bin liradan başlıyor, 158 metrekare alana sahip dairelerin yer aldığı projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Bursa Gold Life'ta yaşam başladı!

Makaza Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Life Evleri'nin anahtarları ve kat mülkiyetli tapuları daire sahiplerine teslim edildi ve konutlarda yaşam başladı.

Life Point 101 Bursa fiyatları!

Toplamda 101 adet daireden meydana gelecek olan Life Point 101 Bursa projesi 3 bin 558 metrekare alanda yükseliyor. İşte, Life Point 101 Bursa fiyatları...

Bursa Life Point 101 satış fiyatı!

Bursa Life Point 101 satış fiyatı 149 bin TL'den başlıyor. Life Point 101 projesinde teslimler Aralık 2018 yılında yapılıyor...

Life Point 101 Bursa teslim tarihi!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bursa Life Point 101 projesi 101 adet daireden oluşuyor. Life Point 101 Bursa teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Bursa Paradise Life güncel fiyat listesi!

Yıldız İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bursa Paradise Life güncel fiyat listesi kapsamında 2 oda 1 salon dairelerin fiyatı 310 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Bursa Gold Life Evleri görücüye çıktı!

Soyadını taşıyan firmasıyla Bursa inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Mustafa Altın, geçtiğimiz haftalarda Hasanağa bölgesinde temelini attığı ilk projesi ile görücüye çıktı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat'ın ilk projesi olan "Gold Life Evleri'nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Bursa Gold Life Evleri'nin temeli atıldı!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat´ın ilk projesi olan “Gold Life Evleri”nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Paradise Life Bursa ödeme planı!

Paradise Life Bursa ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Toplamda 94 adet daire ve 14 adet ticari üniteden oluşan proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Bursa Paradise Life satılık!

Bursa Paradise Life satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.

Bursa Paradise Life satış ofisi!

Bursa Paradise Life satış ofisi iletişim numarası 0224 441 6225 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında gerçekleşeceği proje Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçiriliyor.

Paradise Life ödeme planı!

Paradise Life ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edilen projede 94 adet daire ve 14 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Bursa Paradise Life iletişim!

Bursa Paradise Life iletişim için 0224 441 6225 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimleri 2016 yılının Mart ayında gerçekleşecek olan projede dairelerin alanları 130 ile 210 metrekare arasında değişiyor.

bursa platin life kuzey Haberi

bursa platin life kuzey


Bursa Platin Life Kuzey projesi Bursa Yıldırım 'da inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


5 bin 200 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Platin Life Kuzey 'de 158 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Bursa Platin Kuzey Life 'ta fiyatlar 179 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


10 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan Platin Life Kuzey 4 blok halinde yükseliyor. Proje kapsamında 72 konut bulunuyor.


Bursa Platin Life Evleri 'nde; çocuk yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, voleybol sahası, kamelya, basketbol sahası, tenis kortu mevcut.


Telefon: 0224 365 00 88

Web adresi: http://www.platininsaat.net

Ceren...