16 / 04 / 2024

bursa Prestij Park Bulvar nerede

bursa Prestij Park Bulvar nerede

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

İstanbul Prestij Park’ta erken teslimat!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

Prestij Park Esenyurt'ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen İstanbul Prestij Park konut projesinde teslimler başladı. 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alırken, projenin yapımı süren etabında satışlar devam ediyor..

İstanbul Prestij Park'ta yatırımcılar kazanç sağladı!

BAKYAPI, Prestij serisinin önemli bir halkası olan İstanbul Prestij Park'ta zamanında teslimlere başlayarak yatırımcısına 'büyük' kazanç sağladı. Projenin ilk etap teslimlerinin Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor.

Bakyapı İstanbul Prestij Park'ta teslimler başladı!

BakYapı, İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta teslimlere başladı. Beylikdüzü'nde 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1.412 konut yer alıyor.

İstanbul Prestij Park yatırımcısına kazanç sağladı!

BakYapı, Esenyurt’ ta yatırımcısına ‘büyük’ kazandırdı Bak Yapı İstanbul Prestij Park’ta yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. Bursalı BakYapı, imar sorunlarına rağmen projesini erken teslim ederek yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Prestij Park iletişim!

Prestij Park iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Prestij Park projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Konya Prestij Park'ın yarısı satıldı!

Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da yükselen projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı elde etti. Metrekaresi 1250 ile 1500 lira arasında satılan projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı

Bakyapı Konya Prestij Park'ta metrekare birim fiyatı 1,250 TL!

Bakyapı’nın Konya Selçuklu’da inşa ettiği ve bir ay önce satışa çıkan Konya Prestij Park projesinin yüzde 50’si satıldı. Projede konutların metrekare birim fiyatları 1,250 TL'den başlıyor...

Konya Prestij Park'ın yarısı satıldı!

BAKYAPI'nın Konya Selçuklu da yükselen iddialı projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı ile iddiasını kanıtladı. Projede fiyatlar metrekaresi 1250 ile 1500 lira arasında değişiyor...

Konya Prestij Park Haziran 2015'te teslim edilecek!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, Konya Prestij Park'ta diğer projelerinde olduğu gibi ilk ayda yüzde 50 satış başarısını yakaladıklarını söyleyerek, "Bu da tüketicilerin projelerimizi beğendiğinin en önemli göstergesi" dedi

Konya Prestij Park projesinin yüzde 50'si satıldı!

Konya Prestij Park projesi Bakyapı İnşaat imzası ile Konya'da inşa ediliyor. İnşaatının yüzde 70'i tamamlanan Prestij Park projesi satışa çıktı ilk ayda satışlarının yüzde 50'sini tamamladı.

Konya Prestij Park projesinde metrekaresi 1 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

BAKYAPI'nın Konya Selçuklu da yükselen iddialı projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı ile iddiasını kanıtladı. Konya'da büyük yankı uyandıran projenin yüzde 50'si şimdiden satıldı.

bursa Prestij Park Bulvar nerede Haberi

bursa Prestij Park Bulvar nerede

Prestij Park Bulvar projesi, Bakyapı tarafından inşa ediliyor. Proje, Sinpaş'tan satın alınan 41 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek.

110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip Prestij Park Bulvar projesinde toplam 1.100 konut ve 50 işyeri eyr alacak. 

Ruhsatı alınan Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak.

Prestij Park Bulvar nerede?

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje, firmanın hayata geçirdiği Prestij Optimum ve Prestij Hayat projelerine yakın konumda, Sinpaş Modern'in yanında yükselecek.

Prestij Park Bulvar projesinde diğer detaylar ise henüz belli değil. 


http://www.bakyapi.com.tr/


Işıl Seren...