19 / 04 / 2024

Konya Prestij Park'ın yarısı satıldı!

Konya Prestij Park'ın yarısı satıldı!

Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da yükselen projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı elde etti. Metrekaresi 1250 ile 1500 lira arasında satılan projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı




Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da yükselen projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı elde etti.  Metrekaresi 1250 ile 1500 lira arasında satılan projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Konya Prestij Park, 23+3 blokta 642 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 4 tip 3+1 daire seçeneği bulunan projede, 2+1 daireler 80 metrekare, 4 farklı seçenekten oluşan 3+1 daireler ise 100,110,120 ve 155 metrekare aralığında değişiyor. Konya Prestij Park, Selçuklu Üniversitesine, havaalanına, alışveriş merkezleri, hastane ve okullara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Konya Prestij Park projesinin Konya'nın çehresine değer katacak bir proje olduğuna dikkat çeken Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, şunları söyledi: "Bakyapı olarak prestij serisiyle İstanbul, Bursa ve ardından Konya'da iddialı bir projeye daha başladık. Prestij serisi, bulunduğu bölgenin çehresine değer katma iddiası üe yola çıktığımız bir seri. 

Konya Prestij Park projesinde diğer projelerimizde olduğu gibi ilk ayda yüzde 50 satış başarısını yakaladık. Bu da tüketicilerin projelerimizi beğendiğinin en önemli göstergesi." Konya Prestij Park'ta, tapular hemen teslim edilirken Haziran 2015'te dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Konya Prestij Park, 17 bin metrekarelik yeşil alanı ve 1600 metrekarelik sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor. Ailelerin ön planda tutulduğu sosyal tesislerde bayanların ayrı erkeklerin ayrı olarak girebileceği ısıtmalı kapalı havuzlardan bisiklet ve futbol sahalarına, saunalardan buhar odalarına, fitness ve pilates salonlarından çocuk parkına, langırt ve masa tenisinden tenis kortuna kadar pek çok sosyal donatı imkanı alam yer alıyor. 


Dünya


Geri Dön